• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Stoere goedbewegende 4-jarige PRE ruin!

Aangeboden 22 dagen geleden door Jamie (168 x bekeken)

Kenmerken

Geslacht
ruin
Leeftijd
volwassen

Omschrijving

Te koop aangeboden: Een stoere PRE ruin van 4 jaar oud en een stokmaat van 1.65 m. Deze knappe 4 jarige ruin wilt graag voor je werken en doet altijd erg zijn best voor je. Hij is een paar keer succesvol mee op wedstrijd geweest in de dressuur en is geklasseerd in de klasse L2. In het werk toont hij potentie voor de toekomst, hij kan heel makkelijk schakelen en is heel flexibel en los in zijn bewegingen.
Hiernaast heeft hij ook een super instelling en heeft hij zeker aanleg om hoger in de sport te komen. Op buitenrit is hij heel braaf en hij heeft een beginnend sprongetje gemaakt.

Hij is super lief in de omgang, sociaal met andere paarden, makkelijk bij de smid en op de trailer, etc. Hij heeft geen stal of andere gebreken.
Hij is klinisch en röntgenologisch goedgekeurd 2016, dit mag opnieuw k.k.

Vanwege tijdgebrek ben ik helaas genoodzaakt hem te verkopen. Ik ben op zoek naar een passend huis die hem de liefde en tijd kan geven die hij verdiend, daarnaast is een goede stalling een must!


Heb je vragen of wil je langskomen, kun jij jezelf vinden en plaatsen in het bovenstaande? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen.

Jamie van Schagen (06-38316458)
Prijs op aanvraag

Stuur door

€ 7.000,-

Bieden is ook mogelijk!

10 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Veenendaal, Utrecht
  Advertentienummer: 171748676