• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Warmteplaat of nestverwarmer 30x30 cm nu zeer voordelig

Aangeboden een maand geleden door Www.budgetbroedmachines.nl (32x bekeken, 0x bewaard)

Omschrijving

Dit is het nieuwste model warmteplaat met de afmeting van 30x30cm. Deze warmteplaat is geschikt voor 20-25 kuikens van kippen, kwartels of bijvoorbeeld jonge eendjes.

.

Lage actieprijs.  

actie prijs warmteplaat 30 x 30cm                                                  nu voor  29,99

actie prijs warmteplaat met traploze temperatuur regelaar      nu voor  39,50

.


De kenmerken;

    Zeer energie zuinig = lage kosten

    Gemakkelijk in hoogte te verstellen

    Dubbel veilig door 2 zekeringen.

    Indicatielampje

    Nieuw model!

.

Een warmteplaat is een nestverwarmer, waarmee U op een energie-zuinige wijze de pasgeboren kuikens warm kunt houden. Foto 5 is gemaakt, nadat de warmteplaat is opgetild. Je ziet dat de kleine kwartels de warmte onder de warmteplaat hebben opgezocht. U kunt deze warmteplaat kopen met of zonder temperatuurregelaar ( zie foto 6). Het gebruik van een dergelijke schakelaar is zeer handig  ( U kunt de temperatuur langzaam verlagen), maar beslist niet noodzakelijk.

U kunt deze warmteplaat bestellen via onze webshop budgetbroedmachines,nl

.

Door de warmteplaat op rughoogte van de kuikens af te stellen, kunnen de kuikens de warmte van de plaat opnemen. Er gaat geen warmte en energie verloren, alleen waar de kuikens zitten is het warm.  Deze wijze van het warmhouden van kuikens is zeer energie besparend. Zie voor een energie-berekening onderaan deze advertentie.

Veel mensen zijn nog niet bekend met de warmteplaat. Wilt U zien hoe een warmteplaat werkt?

Bekijk dan ons leuke filmpje op de startpagina van onze webshop, met Japanse kwartels onder de  warmteplaat.

Wij hebben ook in ons assortiment een unieke schouwlamp ( foto 8) voor slechts 11,95. Deze lamp staat stabiel op de ondergrond en heeft een heel fel led-lampje wat prachtig door het broedei heen straalt.  U kunt daarmee na 7 dagen het broedresultaat bekijken van de eitjes uit de broedmachine of van onder de kip. U weet daarmee op dag 7  of de eitjes wel bevrucht zijn!


Hoe werkt een warmteplaat, hieronder een nadere uitleg

De warmteplaat is warm aan de onderzijde en omdat pas geboren kuikens de warmte opzoeken kruipen ze vanzelf onder de plaat. De warmteplaat wordt dan ook wel kunstmoeder genoemd, de kuikens kruipen onder de warmtebron.

In de natuur zitten kuikens na de uitkomst onder de kloek/kip. De Comfort warmteplaat vervangt deze warmtebron. Door de warmteplaat zitten de kuikens sneller in de veren. Ze zijn eerder afgehard, waardoor de kuikens gezonder blijven. De warmteplaten uit de comfort serie hebben een zeer lange levensduur.

.

Het gebruik.

Als het apparaat is aangeschakeld brandt het indicatie lampje. Naarmate de kuikens groeien dient de plaat hoger te worden afgesteld. Dit doet u door de makkelijk verstelbare poten. Druk op de knop “push” en verstel de poten naar de gewenste hoogte door hem op of neer te schuiven.

.

Energiebesparing.

Als alternatief voor de warmteplaat zijn er warmtelampen. Warmtelampen gebruiken echter veel meer energie en kosten daarom meer in verbruik. De comfort warmteplaat 30x30cm  (22 watt) kunt u vergelijken met een 100 Watt lamp. Per week kost een warmteplaat €0,85 cent en de warmtelamp €3,86. De kosten van een warmteplaat heeft u daarom al in 8 á 20 weken terug verdient. (KWH prijs = €0,23) Technische details:   22 watt, 220 -240 volt, snoerlengte: 180cm, garantie: 12 maanden.

U kunt deze warmteplaten bestellen in onze webshop, maar ook afhalen in Fijnaart behoort tot de mogelijkheden. In onze webshop vindt U tevens een filmpje, waar U kuikens kunt zien onder deze warmteplaat!

Stuur door

€ 29,99

Geverifieerd verkoper 
Fijnaart, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 186465240