• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Witte bruidsduiven Limburg

Aangeboden 1 jaar, 6 maanden geleden door Starmans (696x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Geslacht
vrouwelijk
Leeftijd
volwassen

Omschrijving

Witte duiven voor elke gelegenheid. Het laten uitvliegen van witte bruidsduiven is een mooie afsluiting na de huwelijksvoltrekking op het stadhuis in de kerk of elders. Maar ook voor andere feestgelegenheden kunnen onze witte duiven ingezet worden. Denk hierbij aan; communie, jubileum, verjaardag, 25/50 jarig huwelijk. En niet te vergeten een begrafenis, crematie, herdenking en nog vele andere gelegenheden.  Onze duiven vliegen in zuid-limburg en een gedeelte van Belgisch Limburg
Na een telefonisch contact of contact via e-mail wordt er een afspraak gemaakt. Dit natuurlijk om de datum, locatie en tijdstip te overleggen.  De witte duiven worden naar de afgesproken locatie gebracht. Daar krijgen de bruid en bruidegom de duiven in hun handen. (als ze dit willen natuurlijk) Of de duiven worden vanuit de nieuwe hartenmand gelost. Hierna is er de gelegenheid om mooie foto's of een opname te maken. Als dit gebeurt is laat het bruidspaar de witte duiven samen los.De witte duiven zullen dan samen terug vliegen naar het thuishok.  
De prijs Voor 2  witte duiven  :  € 65,00               Voor 4 witte duiven  :  € 75,00 Deze prijzen gelden in een straal van ongeveer 30 km rond Gronsveld. Meerdere duiven en verdere afstanden zijn altijd op aanvraag.

Stuur door

€ 65,-

13 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Gronsveld, Limburg
  Advertentienummer: 173478533