• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Allesreiniger Alba Strong

Aangeboden 3 maanden geleden door TROVATA Chemicals (30 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

ALBA + UNIVERSELE KRACHTREINIGER!


Alba + verwijdert vet, olie, rook- en nicotinevlekken, schimmel, was, roet, inkt, kleurstoffen, lippenstift, algen, en andere vlekken van alle harde en zachte ondergronden! ALBA + is de universele reiniger waar geen vuil tegen bestand is. Door de speciale samenstelling wordt de oppervlaktespanning doorbroken zodat de cleaner diep kan doordringen en zelfs het taaiste vuil en vet kan oplossen. ALBA + dringt diep door, is een veilig en snel reinigingsmiddel, en al naar gelang de vervuiling te verdunnen met water, 100% brandveilig en niet giftig. ALBA + is biologisch afbreekbaar, draagt dus niet bij tot milieuvervuiling, eenvoudig aan te brengen in het gebruik, en laat geen aanslag achter, oppervlakken komen weer helder en schoon te - voorschijn. Geen vettige aanslag, geen neutralisatie vereist. ALBA + vervangt veel produkten!!! Waar kan men Alba+ universeel cleaner gebruiken? INDUSTRIE. ALBA + is veilig voor het reinigen van machines, muren, betonnen vloeren, kleine onderdelen, precisie-instrumenten, kunststof en damwandprofielen.


HOTELS. ALBA + Reinigt liften, verlichting, fittingen, houtwerk, kunststof, tegels en voegen. Verwijdert snel vettige randen uit het bad, de douche, tegels, en de wastafels. In de keuken houdt ALBA + de ovens, muren, tegels, vloeren, afzuigkappen enz, vuil en vetvrij!!!


GEMEENTE/PLAATSELIJKE OVERHEDEN. ALBA + Is de complete ontvetter voor alle doeleinden. Reinigt motorpompen, betonnen vloeren, richtingsborden, kunststof pionnen, kunststof in het algemeen enz. Algen en vuil van geluidswallen en is ook zeer geschikt voor het reinigen van oppervlakken die geschilderd moeten worden, zoals staal, hout, kunststof, beton enz.


DRUKKERIJEN, KRANTENDRUKPERSEN. Verwijdert vet en inkt van alle metalen oppervlakken. Reinigt vloeren en muren, metalen platen, rubber rollen enz. Volstrekt veilig, geen brandgevaar! VOEDSELINDUSTRIE. Verwijdert was, roet, vet van machines in bakkerijen, bottelarijen, vleesverwerkende industrie. Ook voor ventilatiesystemen, afzuigkappen, ovens, muren en vloeren enz!


TRANSPORTBEDRIJVEN. Ideaal voor het reinigen van kunststoffen bekleding, dekzijlen, vloeren en plafonds van bussen, vliegtuigen, treinen, auto's en vrachtwagens. Verwijdert inkt, kleurstoffen, nicotine en andere vlekken! Zelfs teer vlekken van vloeren!


SCHEEPVAARTINDUSTRIE. Verwijdert meeldauw en schimmel aan de binnen- en buitenzijde van schepen, boten, containers enz. Lost benzine, olie en vet op en vermengt zich met het buiswater.


KORTOM ALBA + GEBRUIKT U, WANNEER HET MET DE HUIDIGE MIDDELEN NIET MEER LUKT!!! OOK PRIVÉ, VOOR ALLE DOELEINDE GESCHIKT!


TROVATA ALBA + IS UW MERK!!! AKTIE!!!


Google Trovata Chemicals om onze website te vinden of zoek ons op Facebook.

Telefoon: 0235400116

Stuur door

€ 11,95

12 jaar lid van Speurders.nl
Bergeijk, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 179996206