• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Cursus 'een op een' opstellingen

Aangeboden 2 dagen geleden door L.P. Lambers (8x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving


De zomer voorbij.

Dag lieve zomer, dag lieve schat. Aan de vrolijkheid die jij hebt meegebracht heb ik weer veel gehad. Maar de dagen worden na de zomer korter en nog even dan ben je alweer voorbij, dan gaat het regenen en wordt het kouder. De herfst komt naderbij. Bladeren gaan dan verkleuren, sommige liggen al op de grond. En nu zit ik hier te denken, op deze zomerse dag, wat gaat me dit najaar geven, wat kan en wat mag.


Het dorp verlaten.

Het dorp verlaten kost een bewuste en zware inspanning. Deze stap nemen maakt je op een bepaalde manier eenzaam. Je moet als het ware jouw dorp achter je laten. In jouw dorp (familie) ken je alle mensen, plaatsen en straten. Het is jouw thuis. Wil je een berg beklimmen, dan moet je dit dorp verlaten. Boven op de berg zie je veel meer van de wereld; je ziet dat het dorp niet de wereld is, maar slechts een klein onderdeel ervan. Als je jouw dorp in liefde en dankbaarheid verlaat, kun je je openstellen voor een groter geheel en je verbinden met de allesomvattende liefde, vrij van illusies.


Wij hebben een cursus ontwikkeld die gebaseerd op de filosofische theorie van Bert Hellinger en op de wetenschappelijke inzichten van professor dr. Franz Ruppert. Aangevuld met energetisch werk en elementen uit LIP (levensintegratie proces van Wilfried Nellis) en WIYS (walking in your shoes van John Cogswell en Joseph Culp).


Wie           :

Stuur door

n.v.t.

14 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Alphen gld, Gelderland
  Advertentienummer: 192427593