• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Reiki voor kinderen en volwassenen

Aangeboden een maand geleden door Essence Healing (19x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Niet alleen volwassenen, ook kinderen beleven een Reikibehandeling als een hele fijne ervaring. Op natuurlijke wijze kan Reiki jouw kind helpen zich (weer) fijn te voelen.

Kinderen staan volledig open voor de universele energie van Reiki, een van de redenen waarom ik Reiki geven aan kinderen zo leuk vind. Hun beperkte levenservaring maakt hen ‘puurder’ en ontvankelijker voor Reiki dan volwassen. Het is zo mooi om te zien hoe het kind lekkerder in zijn of haar vel gaat zitten en Zensaties na de behandeling met meer zelfverzekerdheid verlaat.

REIKI BEHANDELING VOOR KINDEREN

De voordelen van Reiki zijn op een kind net zo goed van toepassing als op volwassenen. De energie van Reiki herstelt de harmonie en versnelt het natuurlijk genezingsproces in het lichaam. De behandeling bestaat uit rustige handopleggingen. Door kinderen een Reiki behandeling te geven wordt hun zelfbewustzijn vergroot. Hun energie gaat weer stromen, waarmee hun ontwikkeling en groei verder in gang wordt gezet.

WANNEER IS REIKI VOOR JE KIND EEN GOED IDEE?

Er hoeft geen diagnose gesteld te zijn voor een Reiki behandeling. De energie volgt zijn eigen weg en kinderen krijgen precies wat ze nodig hebben. Naast de algemene voordelen van Reiki, kan een behandeling helpen bij de volgende problemen of klachten:

  • Gedragsproblemen.
  • Vaak ziek (verkouden, ontstoken oren/keel).
  • Slaapproblemen of nachtmerries.
  • Baby’s die huilen zonder aanwijsbare reden.
  • Een onzekere of teruggetrokken houding van je kind.

KINDERBEHANDELING REIKI BIJ ESSENCE HEALING

Het voelt voor veel kinderen fijn om een plekje te hebben waar ze even helemaal zichzelf kunnen zijn. Een rustige omgeving, waar ze zonder oordeel of verwachting lekker kunnen ontspannen en opladen.

Bij Essence Healing bied ik zo’n omgeving. Ik stel kinderen snel op hun gemak en luister naar ze. De ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan zet ik in tijdens de Reikibehandeling. Spelenderwijs maak ik er een mooi, helend moment van.

Stuur door

€ 35,-

1 jaar, 2 maanden lid van Speurders.nl
Gouda, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 192882040