• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Proper Seasalt Lentil Chips (20g)

Aangeboden een dag geleden door USfoodz (9x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Lentil chips sprinkled with sea salt.
 
Taste is everything. Take these pack of Sea Salt. We have sprinkled lentil chips with just the right amount of sea salt, for our take on a crisp classic.
 
USfoodz is de grootste online winkel met een uitgebreid assortiment in Amerikaanse producten, Mexicaanse snacks, exclusieve Japanse drankjes, Britse chocolade, de gekste snoep en de pittigste chips smaken! Als marktleider in Nederland, België en Duitsland bieden wij onze klanten het grootste en voordeligste assortiment en uiteraard alleen de beste merken zoals; Dr Pepper, Mountain Dew, La Croix, Calypso, Lucky Charms, Cheerios, Froot Loops, Cinnamon Toast Crunch, Nerds, M&M's, Reese's, Cadbury, Hershey's, Nestlé, Cheetos, Takis, Oreo, Hidden Valley, Betty Crocker, Peter Pan, Twinkies en nog veel meer.
 
Onze klant is koning, daarom worden onder andere alle bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur besteld zijn met de grootste zorg gemaakt en de volgende dag geleverd. De tevredenheid van meer dan 10.000 klanten is terug te zien op eKomi, waar wij een zeer goede beoordeling hebben en als een betrouwbare webwinkel met een goede service naar buiten komen.
 
Wij zijn altijd op zoek naar leuke en gekke producten. Zodat we onze klanten altijd het beste kunnen bieden. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Volg ons dan op Facebook en Instagram.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Team USfoodz
 
www.usfoodz.eu
 
Kabelweg 30, 1014 BB Amsterdam
E-mail: info@usfoodz.nl 
WhatsApp Chat Service: +31 (0)6 33 44 39 39
 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): US 200443

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 1,99

10 maanden lid van Speurders.nl
Amsterdam, Noord-Holland
  Advertentienummer: 191649707