• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Dreft Platinum - All in one Lemon - 3 x 90 (270) Stuks - Vaa

Aangeboden 3 dagen geleden door Bol.com (1x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving


De beste formule van Dreft voor de hardnekkigste vlekken.


De Dreft Platinum All in One vaatwastabletten hebben de beste reinigingsactie en hun formule bestrijdt de hardnekkigste vlekken om uw vaat te doen schitteren. Dankzij de reinigingskracht van Dreft Platinum kunt u in alle vertrouwen koken wat u wilt, want het neemt zelfs het vet in uw filter weg voor een schitterende vaat en een glanzende afwasmachine. De ultraoplosbare verpakking van de tabletten lost veel sneller op dan harde tabletten, zodat ze onmiddellijk beginnen te werken om de klus te klaren. Bovendien zijn ze uiterst gebruiksvriendelijk. Plaats ze gewoon in uw afwasmachine. Met verpakking, dus geen afval. Gebruik ook het Dreft Platinum afwasmiddel in uw gootsteen voor de hardnekkigste vetvlekken.


• Neemt zelfs het vet in uw filter weg tegen kalk gebruik machinereiniger

• Ingebouwde zout- en spoelhulpfunctie met glas- en zilverwerkbescherming

• Houdt uw afwasmachine schoon en fris

• Zorgt ervoor dat er geen vetresten in het afvoersysteem, de filters en de sproeiarm achterblijven

• Ontwikkeld en getest voor gebruik in afwasmachines van alle grote merken

• Gebruiksklaar en hoeft niet uit de verpakking gehaald te worden


Ontdek Dreft Platinum vaatwastabletten

Dankzij Dreft All in One Platinum vaatwastabletten kunt u koken wat u wilt want ze verwijderen zelfs de hardnekkigste etensresten. Dreft All in One Platinum vaatwastabletten breken hardnekkige etensresten zoals pasta, rijst, eieren en vlees af, terwijl de unieke vloeibare bovenzijde van de tablet vet en olie aanpakt en niets anders dan een schone vaat achterlaat. Dreft All in One Platinum helpt zelfs verborgen vetresten uit uw afwasmachine te verwijderen* en laat uw vaat, en uw afwasmachine, stralend schoon achter.


Probeer Dreft Platinum afwasmiddel ook eens

Ervaar Drefts beste reinigingskracht ooit met Dreft Platinum afwasmiddel. Dreft Platinum afwasmiddel is net zo krachtig als de vaatwastabletten en verwijdert hardnekkig vet drie keer sneller** voor een stralend schone handafwas.


Verwijdert hardnekkige etensresten op onovertroffen wijze

Drefts beste vaatwasmiddel ooit gaat zelfs de allerlastigste afwasuitdagingen met succes aan. De onderlaag van poeder van Dreft All in One Platinum vaatwastabletten bevat bijzondere enzymen die hardnekkige etensresten zoals pasta, rijst, eieren en vlees afbreken, terwijl de unieke vloeibare bovenzijde van de tablet vet aanpakt en niets anders dan een schone vaat achterlaat.


Houdt uw afwasmachine vrij van vet

Dreft All in One Platinum is zo krachtig dat het zelfs verborgen vet uit uw afwasmachine verwijdert. Het helpt tevens verstopping van de afvoer en kalkaanslag op de filters en sproeiarm voorkomen*. Alleen een schone afwasmachine geeft een echt schone vaat.


Geeft een schitterende glans

Dreft All in One Platinum vaatwastabletten verwijderen vet en vuil en zorgen voor een stralend schone vaat én afwasmachine, op ieder programma.


Zeer geschikt voor korte programma's

Dreft All in One Platinum vaatwastabletten lossen drie keer sneller op dan andere toonaangevende merken en laten geen restjes achter, zodat ze de vanzelfsprekende keuze voor een snel programma zijn.


Tips om efficiënt schoon te maken

Waarin verschilt Dreft All in One Platinum van andere Dreft-producten?

Dreft All in One Platinum vaatwasmiddel is een hoogwaardig product dat zich richt op de behoeften van bijzonder veeleisende consumenten, vooral op het gebied van hardnekkige etensresten en het voorkomen van vetaanslag in uw afwasmachine*. Dreft Platinum bevat vloeibare oppervlakteactieve stoffen die zo krachtig zijn dat ze zelfs verborgen vetresten uit uw afwasmachine verwijderen*. De superieure reinigingskracht en glans maken van Dreft All in One Platinum het meest effectieve afwasmiddel voor afwasmachines uit het Dreft-assortiment.


Wat maakt Dreft All in One Platinum zo effectief?

Dreft All in One Platinum bevat een unieke combinatie van poeder en vloeistof. Het poeder aan de onderzijde van de tablet bevat een exclusief enzym en een bleekelement voor extra reinigingskracht. De vloeistof bevat een zeer krachtige oppervlakteactieve stof, die ook gebruikt wordt in de vaatwasmachinereiniger van Dreft. De blokjes hebben een vloeibare bovenkant, omdat oppervlakteactieve stoffen in vloeibare vorm het meest efficiënt zijn. Dreft All in One Platinum is het enige vaatwasmiddel met een drievoudige vloeibare werking. Dit betekent dat het meer ontvettende ingrediënten bevat dan harde tabletten.


Hoe kan het dat Dreft All in One Platinum vaatwastabletten sneller oplossen dan andere afwasblokjes?

Sneller oplossen betekent sneller schoonmaken. Consumenten vinden het erg onprettig om hun afwasmachine aan het eind van een programma te openen en een half opgelost blokje te vinden. Niet alleen blijven er daardoor vieze restjes achter in de afwasmachine, het betekent ook nog eens dat de werking van het blokje niet volledig benut is. De unieke vloeibare bovenzijde van Dreft vaatwastabletten bevat een snel oplossend PVA-laagje waardoor de tablet sneller oplost en dus sneller werkt.


Zorgt Dreft All in One Platinum ervoor dat afwasmachines langer blijven werken, en hoef ik geen vaatwasmachinereinigers meer te kopen als ik het gebruik?

Dreft All in One Platinum bevat vloeibare oppervlakteactieve stoffen die vetaanslag helpen voorkomen en verwijderen. Hierdoor is de kans op een verstopte afvoer in de vaatwasmachine kleiner. Dreft All in One Platinum helpt tevens kalkaanslag voorkomen. Het verwijdert echter geen reeds aanwezige kalkaanslag. Daarom is het aan te bevelen nog steeds eens per maand Dreft vaatwasmachinereiniger te gebruiken om eventuele kalkaanslag te verwijderen.


*gebruik voor kalkaanslag een vaatwasmachinereiniger of een andere methode

**t.o.v. andere toonaangevende merken na tien minuten inweken


Levertijd: 9 dagen Verzendkosten: Gratis
EAN: 8001090186294

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000126107403

Stuur door

€ 65,99

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 187308390