• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Holland Hallmark Silver Plater 50ml

Aangeboden een dag geleden door Gebruiker 4225021 (0 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Holland Hallmark Silver Plater 50ml
Silver Plater is een unieke verzilveringsvloeistof die je eenvoudig thuis kunt gebruiken voor het zelf verzilveren van producten. Puur zilver in een fles. Silver Plater restaureert versleten verzilverde voorwerpen, door het aanbrengen van een nieuw laagje puur zilver, door eenvoudig te poetsen. Iedereen kan het!
Zelf verzilveren met Silver Plater
Deze Silver Plater is ideaal om zilveren en verzilverde voorwerpen snel en eenvoudig te restaureren. Silver Plater herstelt de voorwerpen, terwijl je ze alleen maar hoeft te poetsen. Dit poetsmiddel bevat puur zilver. Tijdens het oppoetsen en uitwrijven van een zilveren voorwerp vindt een wonderbaarlijke verzilvering plaats en ziet het voorwerp er weer als nieuw uit. Bij elke poetsbeurt wordt een nieuw laagje zilver toegevoegd.
Wanneer gebruik je dit product?
Silver Plater is te gebruiken op alle zilveren of verzilverde voorwerpen, zoals bestek, decoratieve voorwerpen, dekschalen, klokken, trofeeën, erfstukken en sieraden. Gebruik het bijvoorbeeld voor verzilverde voorwerpen waar het basismateriaal doorheen komt. Door te poetsen met Silver Plater breng je weer een nieuw laagje zilver aan, waardoor het voorwerp in zijn voormalige glorie hersteld wordt.
Heb je een zilveren voorwerp dat dof geworden is? Gebruik dan Silver Plater om een nieuw laagje zilver toe te voegen en het product weer te laten glanzen als nooit tevoren. Zelf verzilveren doe je vanaf nu eenvoudig thuis en zilveren sieraden en andere voorwerpen krijgen een tweede leven!
Daarnaast is dit product te gebruiken om koperen of messing voorwerpen zelf te verzilveren.
Veilig te gebruiken
Silver Plater kan veilig worden gebruikt. Het is een product op waterbasis, dat niet giftig of brandbaar is. Iedereen kan het gebruiken, ook als je geen kennis hebt van restaureren. Het product wordt geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing.
Let op
-Silver Plater is niet geschikt om krassen te verwijderen. Bij een voorwerp dat behandeld is met Silver Plater zal de kras wel minder opvallen, maar nooit helemaal verdwijnen.
-Silver Plater kan niet gebruikt worden op glas, porselein, plastic, hout, aluminium, chroom, ijzer en andere niet op koper gebaseerde legeringen.
Gebruiksaanwijzing
-Verwijder eerst alle vet, los vuil of zware aanslag en laat het voorwerp goed drogen.
-Als het voorwerp dat je met Silver Plater wil behandelen is gelakt, dien je eerst de laklaag volledig te verwijderen met een oplosmiddel als aceton of thinner.
-Bescherm je handen, kleding en werkblad met plastic. Silver Plater is veilig in gebruik, maar kan donkere vlekken veroorzaken.
-Belangrijk! Giet de benodigde vloeistof in een bakje (niet terug gieten voor het behoud van de werking) en breng de vloeistof vervolgens royaal aan op het te behandelen voorwerp. Gebruik hiervoor een schoon sponsje of een propje watten. Voor kettingen, filigraan en andere voorwerpen met kleine details kun je ook een schoon, zacht borsteltje gebruiken.
-Wrijf de vloeistof goed in zodat het zilver zich kan hechten aan de ondergrond. Zodra je tevreden bent over het resultaat kun je het voorwerp direct uitwrijven.
Nazorg
Gebruik geen schurende poetsmiddelen nadat je een product met Silver Plater behandeld hebt. Voor het beste resultaat op de lange termijn, gebruik je Holland Hallmark Silver Enhancer om je zilveren voorwerpen te poetsen. Dit product zorgt voor permanente bescherming van de zilverlaag en voegt bij elk gebruik een beetje zilver toe.

Levertijd: 9 dagen Verzendkosten: Gratis
EAN: 3772806572407

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000056865371

Stuur door

€ 26,70

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 182504146