• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Tandarts Setje - Tandsteen verwijderaar - Mondverzorging

Aangeboden 2 dagen geleden door Bol.com (5x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Inhoud set:
▶ 1x Tandheelkundigeschraper
▶ 1x Precisieschraper
▶ 1x Tandvlees instrument
▶ 1x Mondspiegel (tandartsspiegel)
▶ 1x Pincet
▶ 1x Luxe opbergetui
Op zoek naar een complete tandarts set voor thuisgebruik? Kies dan voor deze professionele tandarts set en ga voor een optimale tandheelkundige verzorging. Met deze tandarts gereedschappen ga je voor een diepe tandreiniging om tandplak, tandsteen en aanslag op tanden te voorkomen en verwijderen. Zo hou je ook gezonde tanden, tandvlees en een prachtige glimlach.
Hoogwaardig RVS
Alle tandarts tools zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en zijn anti-roest, zeer duurzaam, vaatwasserbestendig en kunnen tegen hoge temperaturen. Het is uiterst belangrijk dat je de tools goed desinfecteert en schoonmaakt na gebruik.
Specificaties:
✔ Materiaal: RVS
✔ Kleur: RVS
✔ Geschikt voor: Mensen en huisdieren
✔ Mondverzorging: Ja
✔ Tandreiniging: voorkomen en verwijderen van tandplak, tandsteen en aanslag etc.
✔ Vaatwasserbestendig: Ja:
✔ Advies: Indien je enige twijfel hebt over de gezondheid van je gebit of wanneer er bloedingen ontstaan, bezoek dan direct een tandarts. Verdiep je tevens in het gebruik van een tandarts set voor gebruik. Om infectie te voorkomen en mondgezondheid te waarborgen adviseren wij (vanzelfsprekend) de tools niet te delen met andere personen of dieren. Reinig en desinfecteer na ieder gebruik.

Levertijd: 14 dagen Verzendkosten: Gratis
EAN: 7448130188107

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000118979426

Stuur door

€ 22,-

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 186541302