• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

DRUKSPUIT 6 LITER

Aangeboden een maand geleden door Chris Vinken (15x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving


Deze drukspuit is geschikt voor gebruik in en om de tuin. De drukspuit is geproduceerd uit hoogwaardig kunststof, waardoor hij bestand is tegen bestrijdingsmiddelen. Deze drukspuit is licht van gewicht en zeer comfortabel in gebruik. Hij is voorzien van een effectieve pomp, deze zorgt voor een goede druk in de watertank. Om de drukspuit te vullen draait u de ring onder de handgreep los en haalt u het pompgedeelte uit de tank, zodat u de tank kunt vullen. Plaats daarna het pompgedeelte terug en draai de ring weer stevig vast. Pomp lucht in de tank door de handgreep omhoog en omlaag te bewegen. Doseer met het hendeltje hoeveel water u wilt sproeien. Pomp af en toe lucht bij in de tank. Maak de tank na gebruik schoon.


Tips vullen drukspuit Talen Tools: Druk de D-handvat naar beneden(in de uitkepingen) en dan draaien. Dan draait u het handvat inclusief buis eraf, zodat u rechtstreeks in de flacon kunt vullen.


Tips gebruik drukspuit Talen Tools(art.nr. DS6, DS2, DS12, DS3, DS8): De drukspuit is niet bestand tegen sterke schoonmaakmiddelen zoals azijn. Azijn lost de rubberen onderdelen op, waardoor de drukspuit niet meer naar behoren werkt.


Na gebruik de drukspuit altijd spoelen en doorspuiten met water!


Ook bij handelsonderneming C-vin te verkrijgen. O.a. bevestigingsmaterialen, lijmen en kitten, hang en sluitwerk, ledverlichting, handgereedschap, indistrietrappen, diamand gereedschap, elektra materiaal. Alle producten zijn zowel op te halen als te verzenden.

Stuur door

€ 10,-

12 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Zevenhuizen gn, Groningen
  Advertentienummer: 186071804