• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

MPM Quick & Easy Blender met 2 extra flessen

Aangeboden 3 dagen geleden door Gebruiker 4225021 (3x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Blender Quick & Easy is dé mogelijkheid om gezond voedsel te eten waar je ook bent. Het is een ideale oplossing voor drukbezette mensen. De blender MBL-23M met twee draagbare flessen is een idee voor elke dag een smakelijk ontbijt! U hoeft niet te zoeken naar extra flessen- schroef gewoon een van de twee meegeleverde flessen erop en u bent klaar om de weg op te gaan. Gemaakt in de kleur van klassiek zwart waardoor deze perfect past in elk keukeninterieur.
Gezond en comfortabel
Het tweearmige blad van de MBL-23M-menger mengt en versnijdt de voedselingrediënten efficiënt. Het bladmateriaal is van roestvrij staal, wat een lang en duurzaam gebruik garandeert. Inbegrepen in de set zijn twee verwijderbare flessen met een capaciteit van 600 ml, luchtdichte doppen met een drinkopening en een handvat voor het dragen van de flessen.
Voor de gezondheid en de natuurlijke omgeving zijn de containers gemaakt van materialen die geen bisfenol bevatten.
Eenvoudige bediening
Het gebruiksgemak van de MBL-23M blender is vooral de eenvoud van de bediening. Verwisselbare flessen dienen tegelijkertijd als mengcontainers. Draai de fles eenvoudigweg vast aan de onderkant van de blender en druk hem licht aan, waarna het apparaat begint te werken. Na het losschroeven - kan de fles worden vastgezet met een deksel en meegenomen naar school, werk, een wandeling of naar de fitnessclub.

Levertijd: 6 dagen Verzendkosten: Gratis MPN: MBL-23M EAN: 5901308015107

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000116800070

Stuur door

€ 34,95

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 183570398