• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Braun CareStyle 5 - IS5145BK - stoomgenerator

Aangeboden 9 dagen geleden door Gebruiker 4225021 (0x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

De nieuwe beste vriend van jouw kledingkast: de Braun stoomgenerator IS 5145BK.
Ongeacht hoeveel tijd je besteedt aan strijken, hoeveel kledingstukken jij te strijken heeft of het soort kledingstuk, hiermee zult je sneller& gemakkelijker kunnen strijken.
Dankzij de krachtige stoomafgifte (120g/min) laat je moeiteloos alle kreukels uit jouw kleding verdwijnen. Het extra grote 2L waterreservoir en de uniek, afgeronde 3D strijkzool maken het strijken nóg gemakkelijker.
Door de afgeronde 3D-strijkzool met 360° strijk je met gemak over alle stoffen en obstakels en in alle richtingen, zelfs achterwaarts. Je zult nooit meer last hebben van moeilijk te bereiken naden waarbij je het kledingstuk telkens moet verleggen en er meteen weer nieuwe kreuken ontstaan. Het strijkijzer glijdt moeiteloos over knopen, zakken etc.
De CareStyle stoomgeneratoren beschikken over 2 of 3 automatische temperatuurinstellingen. De IS54145BK beschikt over 2 temperatuurinstellingen. Zo beschikken alle modellen een Eco-instelling met een veilige temperatuur voor delicate stoffen zoals wol, zijde of synthetische stoffen. Je verbruikt hiermee ook nog eens ruim 35% minder energie zonder in te leveren op het resultaat.
Voor alle andere stoffen is de slimme iCare-temperatuurinstelling geschikt. Dankzij de perfecte temperatuur voor iedere soort stof strijkt je zorgeloos en efficiënt jouw strijkgoed weg. Je hoeft tussendoor niet meer te wachten totdat het strijkijzer is opgewarmd of afgekoeld. Extra voordeel: strijkgoed voorsorteren behoort tot de verleden tijd.
Het FastClean-systeem zorgt ervoor dat je lange tijd kunt genieten van jouw apparaat. Het geeft aan wanneer het apparaat ontkalkt moet worden en maakt het ontkalkingsproces eenvoudig en gemakkelijk.
De krachtige stoomafgifte a 120g/min van deze stoomgenerator zorgt voor een snellere en eenvoudigere manier om jouw kleding weer kreukvrij te krijgen.
Met de gebruiksvriendelijke vergrendeling kunt je het apparaat in één beweging veilig en snel vergrendelen. Plaats het strijkijzer in het basisstation om het automatisch te vergrendelen. Vervolgens kunt je het volledige apparaat snel en eenvoudig oppakken en opbergen.
Kortom; onmisbaar voor jouw perfecte garderobe.

Levertijd: 1 dag Verzendkosten: Gratis MPN: 0128792601 EAN: 8021098280268

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000110832542

Stuur door

€ 189,-

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 184066480