• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Hotwax Rose 1KG + 10 harsspatels| Ontharingswax |Cire Pelabl

Aangeboden een dag geleden door Bol.com (0x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Echte kwaliteitswax voor professioneel thuisgebruik. Fijne en gebruiksvriendelijk Hotwax inclusief 10 waxspatels Deze hot wax is samengesteld uit een uitgebreide lijst van uitgebalanceerde ingrediënten. Dé basis voor een uiterst gebruiksvriendelijke, krachtige en economische wax.
De Hot wax is eenvoudig aan te brengen in een dunne egale flexibele harslaag. De formule van deze hot wax is verfijnd voor een optimaal resultaat, waarbij de haren met precisie worden ingekapseld, zodat de hars goed aan de haren hecht.
Gemakkelijk te gebruiken: Breng met een spatel in een dunne laag de verwarmde wax aan in de richting van de haargroei. Laat de hars kort afkoelen en trek de aangebrachte waxlaag in de tegenovergestelde richting van de haargroei af.
Gebruiksaanwijzing voor de hot wax Rose
1.Verhit de hot wax in een geschikte wax heater, totdat de hars vloeibaar wordt. Controleer altijd eerst de temperatuur van de hars, om verbranding te voorkomen. Dit doe je door de vloeibare hars eerst op de bovenkant van je hand uit te testen.
2.Smeer de huid eerst in met een voorbehandelingslotion. Dit reinigt en ontsmet de huid en helpt ontstekingen te voorkomen.
3.Roer de hars met een spatel en schep de hars al roerend uit de harsverwarmer. Breng de hars in een dunne laag aan op de huid in de richting van de haargroei mee.
4.Span met één hand de huid goed aan en trek met je andere hand de hars, tegen de haargroei in, eraf. Doe dit met een snelle en krachtige beweging. Zorg dat je bij het verwijderen van de hars zo dicht mogelijk bij het lichaam blijft. Elk deel van het te ontharen gebied heeft haar eigen haargroeirichting. Respecteer dat.
5.Beëindig de waxbehandeling door het aanbrengen van een nabehandelingsolie. Hiermee verwijder je eenvoudig en snel de eventueel achtergebleven harsrestjes.
Voorzorgsmaatregelen:
Breng de hars niet aan op open wonden, wratten, mycoses of gevoelige zones, zoals ogen , oogleden etc.

Levertijd: 17 dagen Verzendkosten: Gratis
EAN: 7141077324224

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000117282121

Stuur door

€ 25,75

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 187309604