• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Miele w528 wasmachine 5kg 1500t

Aangeboden 3 maanden geleden door Welhof (20x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving


 
 
Deze Miele wasmachine voorlader met de unieke en betrouwbare Miele-kwaliteit kent een beladingscapaciteit van 5kg en een energie-efficiëntieklasse A. Met de instelbare maximale toerental van {centrifugetoerenaantal} en een door Koolborstels aangedreven motor is deze door niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen.
 
Uitgesteldestart
 
Met de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt u direct aan de slag. Deze optie is ook handig als u de machine ’s nachts wilt laten draaien.
 
Resttijdindicatie
 
Met de resttijdindicator ziet u in minuten de totale duur van het gekozen programma teruglopen totdat deze klaar is. U heeft dan tussentijds een goede indicatie hoe lang je nog moet wachten. Wel zo prettig!
 
Onbalans-controlesysteem
 
Deze wasmachine beschikt over een onbalans controlesysteem. Het slimme systeem controleert, gedurende de wascyclus, nauwlettend de balans in het apparaat. Wanneer de was niet gelijkmatig over de trommel verdeeld is en de balans niet optimaal is, wordt het centrifugeerproces aangepast en wordt er steeds met het optimale toerental gecentrifugeerd. Hierdoor wordt het trillen en schudden van de machine zo veel mogelijk voorkomen en heeft u een geruisloze machine.
 


 


 


 
Standaard inbegrepen:
 
Toevoerslang
 
Afvoerslang
 
Handleiding wordt niet standaard meegeleverd
 
Dit betreft een EU model en kan een Engelse bediening.
 
 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden
  • Merk: Miele
  • Model: Voorlader
  • SKU (eigen artikel code): W528

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 235,-

8 maanden lid van Speurders.nl
Zwanenburg
  Advertentienummer: 184721870