• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

MIELE SOFTTRONIC W 461 wasmachine 6KG 1600rpm A

Aangeboden 8 dagen geleden door D.a.telle (28 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
gebruikt

Omschrijving

werkende machine echter onbalans trommel en nieuwe manchet ( aanwezig & vervangen )  ideaal voor de DHZ`er 

intresse graag mailen op biedingen wordt NIET gereageerd 

Deze Miele wasmachine voorlader met de unieke en betrouwbare Miele-kwaliteit kent een beladingscapaciteit van 6kg en een energie-efficiëntieklasse A. Met de instelbare maximale toerental van 1600 en een door Koolborstels aangedreven motor is deze door niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen.

Uitgesteldestart
Met de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt u direct aan de slag. Deze optie is ook handig als u de machine ’s nachts wilt laten draaien.

SOFTCARE TROMMEL Speciale honingraatstructuur SoftCare trommel is voorzien van een speciale honingraatstructuur, die ervoor zorgt dat het wasgoed zo min mogelijk beschadigingenop zal lopen. De gaatjes kunnen er normaal gesproken toe leiden dat het wasgoed er als het ware langs schuurt, waardoor er beschadigingen kunnen ontstaan. Miele doet er met de SoftCaretrommel alles aan om dit te voorkomen. De honingraatstructuur blijkt daar uitstekend voor geschikt, deze zorgt ervoor dat er als het ware een dun beschermingslaagje van water ontstaat.

Dit dunne laagje water in de Miele SoftCare trommel ontstaat tussen de trommel en het wasgoed dat erin zit. Het laagje water maakt het mogelijk om vers water toe te voegen, terwijl het er aan de andere kant voor zorgt dat het wasgoed niet tegen het materiaal van de trommel aan komt. Op die manier kan het wasgoed zacht door de trommel glijden en zorgt de Miele SoftCare trommel ervoor dat er zo min mogelijk slijtage zal plaatsvinden. Het resultaat? De was komt stralend schoon uit de wasmachine, keer op keer en zonder dat er slijtage plaatsvindt.Resttijdindicatie
Met de resttijdindicator ziet u in minuten de totale duur van het gekozen programma teruglopen totdat deze klaar is. U heeft dan tussentijds een goede indicatie hoe lang je nog moet wachten. Wel zo prettig!


Standaard inbegrepen:
Toevoerslang
Afvoerslang
Handleiding

Stuur door

€ 175,-

Bieden is ook mogelijk!

9 jaar lid van Speurders.nl
Veenendaal, Utrecht
  Advertentienummer: 181172564