• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Zgan. Bosch WAN24100 Varioperfect wasmachine 7KG 1200rpm A++

Aangeboden 10 dagen geleden door Welhof (8x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving


 
 
 
VarioPerfect
 
Met de VarioPerfect biedt Bosch u twee slimme programmaopties: de optie Speedperfect versnelt het wassen en de optie Ecoperfect biedt u de mogelijkheid om extreem zuinig te wassen.
 
Eco Drum Clean
 
Met de Eco Drum Clean functie heeft u geen omkijken meer naar het reinigen van de trommel van uw wasmachine. De wasmachine doet dit voor u. De wasmachine vult zich met heet water om aanslag en andere vormen van vuil in de wasmachine te verwijderen. De trommel draait op volle toeren waardoor overblijfselen van wasmiddel en andere resten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dit zorgt voor een langere levensduur en houdt uw wasmachine schoon en fris.
 
EcoSilence Drive-motor
 
Deze wasmachine beschikt over de koolborstelloze EcoSilence Drive-motor, die zeer stil is en minder energie verbruikt. Met deze motor was je nog efficiënter en nog geruislozer.
 
Uitgesteldestart
 
Met de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt u direct aan de slag. Deze optie is ook handig als u de machine ’s nachts wilt laten draaien.
 
Resttijdindicatie
 
Met de resttijdindicator ziet u in minuten de totale duur van het gekozen programma teruglopen totdat deze klaar is. U heeft dan tussentijds een goede indicatie hoe lang je nog moet wachten. Wel zo prettig!
 
 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden
  • Merk - Algemeen: Bosch
  • Model: Voorlader
  • SKU (eigen artikel code): WAN24100

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 269,-

1 jaar, 2 maanden lid van Speurders.nl
Zwanenburg, Noord-Holland
  Advertentienummer: 192831970