• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Erotisch Massage Genot voor Mannen, Vrouwen en Stellen!

Aangeboden 3 maanden geleden door Marc's Massage (6231x bekeken, 4x bewaard)

Omschrijving

Zin in lijfelijk genot en heerlijke erotische (ont)spanning?

Deze slanke en gediplomeerde masseur, ontvangt jou: man maar ook bi-schierige man, vrouw of stel discreet privé thuis in Hilversum. 

Van top tot teen professioneel, maar vooral heerlijk erotisch full body gemasseerd worden met  (neutrale) massageolie, waarbij elk gevoelig plekje uitgebreid aan bod komt en de erotische spanning lekker langzaam wordt opgebouwd.

In combinatie met een erotische massage is er meer mogelijk, laat ik je heerlijk genieten en neem ik graag alle tijd voor je. Tijdens de massage zijn we naakt en mag je mij met respect, indien gewenst, aanraken/voelen. Go with the flow! 

Lees ook even goed mijn website. Dan krijg je een goede  indruk van wie ik ben en wat je kunt verwachten. Je vindt daar ook uitleg over de diverse vormen van massages die ik geef, de extra mogelijkheden en tarieven.

Verder ben ik 49 jr, 1.80 m, 72 kg, slank, hygiënisch, verzorgd, discreet, respectvol, open-minded, oprecht, makkelijk in de omgang, tevreden geschapen en intiem geschoren! 

Leeftijd (maar wel 25+), uiterlijk en afkomst zijn niet belangrijk, hygiëne en goede persoonlijke lichamelijke verzorging wel!

Je kunt zowel vooraf (verplicht) als achteraf douchen en zijn alle voorzieningen aanwezig.

Afspreken kan zowel op de dag als 's avonds en in het weekend! Je kunt mij ook bellen (met nrherk.) of een mail/ sms/ app (met enigszins inhoud) sturen!

Discretie en privacy geboden en gevraagd.

Voor een uur erotische massage vraag ik € 60,00.

X Marc

Stuur door

€ 60,-

6 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Hilversum, Noord-Holland
  Advertentienummer: 192040145

Rubriek Erotiek

Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar.

 

Belangrijk: lees ook de informatie voor Veilig afspreken en Sekswerken.

Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken.

Cybersitter    Net Nanny    KidsWatch    Veiligheidsfilters    Filterinternet