• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Classy sensueel en HOT tantra

Aangeboden 3 maanden geleden door CHANTAL (6302 x bekeken)

Omschrijving

Hoi hoi,

Appen kan altijd.. je krijgt vanzelf antwoord.. ik kan Door mijn privé niet altijd de telefoon opnemen.. anonieme bellers mogen mailen..

Lekker het weekend voor kerst in?. . wie weet .. en lees me adv goed tot het einde.. ;)
Vind jij net als mij een klik belangrijk? Hou je van erotiek? zoek je graag een spannend randje op? Lees dan verder..


Ik geniet van het geven van een zeer spannende tantrische B2B massage, ook zoek ik graag het randje op van "net niet" kortom ik geniet als ik zie dat jij geniet..
Een heerlijk warm lijf, teasend over dat van jou. Geen plekje word vergeten, ik laat je zweten, je zult op knappen staan! Bijna het hele uur voel jij mijn vuur, voel je "HEM" al staan?.. :-p.. volkomen ontspannen en ontladen zul jij weer gaan...


*Alleen voor een speciaaltje kom ik zo nu en dan lekker in "actie".. nieuwsgierig? Waag een gokje en ap of mail me, .. een wederzijdse klik is een pre! Discretie en hygiëne staan daarnaast zeer hoog in het vaandel bij mij.


Over mij:
Ik ben Chantal, een spontane meid van midden 30. Ik heb bruine lange haren, ondeugende blauwe ogen.. Ik ben slank, ondeugend, humoristisch, lief.. 
zoals ik al beschreven heb geniet ik van het geven van een zeer intieme spannende Tantrische massage, waarbij de vonken ervan af moeten spatten ;) kortom ik heb passie voor het "vak"/mijn hobby, Bij een juiste wederzijdse klik.... zal de tantra een onvergetelijke vurige ervaring zijn.. 
*GEEN INTIEM!


Wie weet tot snel ;)


LET OP:
* ik ontvang op een discrete, sfeervolle, relaxte locatie NABIJ Enschede. Douche op de kamer aanwezig. Kaarsjes, muziek,.. etc.. geurloze olie op waterbasis!! Met slechts het gebruik van water spoelt de olie zo van je lichaam af! Kortom alles netjes geregeld... ;) je hoeft nergens meer aan te denken.. en je kan je body and mind helemaal overgeven aan mijn gouden handjes en........ :P

Vanaf afslag enschede zuid 15 tot 20 min rijden..


* door mijn privé kan ik niet altijd de telefoon beantwoorden een apje word beantwoord zodra ik dat kan, dus mail of ap me....
3/4 = 100
60 min=120

Stuur door

€ 100,-

2 jaar lid van Speurders.nl
Enschede, Overijssel
  Advertentienummer: 177437375

Rubriek Erotiek

Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar.

 

Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken.

Cybersitter    Net Nanny    KidsWatch    Veiligheidsfilters    Filterinternet