• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Exclusieve Tantra...

Aangeboden een maand geleden door CHANTAL (2650 x bekeken)

Omschrijving

Een heerlijk warm lijf, teasend over dat van jou. Geen plekje word vergeten, ik laat je zweten, je zult op knappen staan! Bijna het hele uur voel jij mijn vuur, en volkomen ontspannen en ontladen zul jij weer gaan...


*Alleen voor de speciaaltjes kom ik zo nu en dan lekker in "actie".. nieuwsgierig? Waag een gokje en mail me, .. een wederzijdse klik is een pre! Discretie en hygiëne staan daarnaast ook zeer hoog in het vaandel.


Over mij:
Ik ben Chantal, een spontane meid van midden 30. Ik heb bruine lange haren, ondeugende blauwe ogen.. Ik ben slank, ondeugend, humoristisch, lief..
Ik geniet van het geven van een zeer intieme spannende Tantrische massage, waarbij de vonken ervan af moeten spatten ;) kortom ik heb passie voor het "vak", Bij een juiste wederzijdse klik.... zal de tantra een onvergetelijke vurige ervaring zijn.. 


*GEEN INTIEM!
Wie weet tot snel ;)

* ik ontvang op een discrete, sfeervolle, relaxte locatie nabij Enschede. Douche op de kamer aanwezig. Kaarsjes, muziek,.. etc.. geurloze  olie op waterbasis!! Met slechts het gebruik van water spoelt de olie zo van je lichaam af! Kortom alles netjes geregeld... ;) je hoeft nergens meer aan te denken..


3/4 = 100

60 min=120

Stuur door

€ 100,-

2 jaar lid van Speurders.nl
Enschede, Overijssel
  Advertentienummer: 177437375

Rubriek Erotiek

Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar.

 

Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken.

Cybersitter    Net Nanny    KidsWatch    Veiligheidsfilters    Filterinternet