• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Veena dammen en schaken di en vrij Berkhout

Aangeboden 1 jaar, 8 maanden geleden door Veena (45322x bekeken, 9x bewaard)

Kenmerken

Telefoonnummer
0682765202

Omschrijving

Woe do zo  Eindh . 25 en 28 februari Berkhout Scharwoude . Za en ma Naarden Muiden . Volgende week Alkmaar Alle andere dagen Eindhoven ruim van te voren bellen of een dag van tevoren afspraak inplannen is zeer gewenst . Meerdere uren mogelijk , en/of ook gezelschapsetentjes (tegen een zakelijke vrienden prijs) . Ik ben selectief , beleefdheid tijdens het telefoongesprek is vereist. vanwege misleidende gesprekken of uitlokking van autoriteiten ga ik niet in op vragen over seksuele handelingen , uitgangspunt is altijd massage .
Hallo mannen , dames zijn ook welkom hoor

Een mooie aanbieding voor een half uur betaal je 78euro en een uur 133 euro maar let op als je een potje schaak of dammen speelt met mij en jij wint krijg je korting. Natuurlijk mag je ook gewoon zo langs komen of misschien heb je zelf nog een suggestie voor een ander spelletje. Ook goed voor alleen massage en sportmassage  . Afspraak in Zuid-Holland mogelijk  . Vanaf smiddags tot een uur of 17:30 in de ochtend of in de avond kan ook . Zuid-holland ook mogelijk . GEEN SMS OF MAIL OF PRIVÉ NUMMER GEWOON BELLEN!!!!

Ik ben van indiaase afkomst ben absoluut geen klokkenkijker en open voor heel veel wensen. Ik heb een normaal figuur beetje stevig en heb een mooie ronde d cup en zwarte langeharen geen sixpack maar wel normaal , stevig figuur ik heb een zacht karakter en ben heel erg lief,ook hou ik ervan om verwend te worden en om jouw te verwennen.
Hopenlijk tot gauw en bel me voor een afspraak het emailen en smsjes vind ik vermoeiend mijn telefoonnummer staat niet voor niks bij de advertentie . 
Veteranen, militairen, brandweermannen 10% korting
Wil je in een sexclub afspreken dat kan ook . frans zonder of tot het einde tegen een vergoedingkje intiem zonder doe ik nooit,maakt niet uit hoeveel je bied
vanwege grote problemen waaronder aggressie en stelen en dreigingen en weglopers heb ik besloten geen mensen van turkse marokaanse surinaamse antilliaanse of andere afrikaanse landen en ook andere zuid amerikaanse landen niet meer te ontvangen ook mensen uit india pakistan zijn ook niet meer welkom ook vanwege ongepast gedrag soms maak ik een uitzondering,moluks indo chinees altijd welkom
fakers en mannen die mij betasten en die met een smoes weglopen zonder maar iets te betalen worden niet gewaardeerd

Stuur door

€ 133,-

Bieden is ook mogelijk!

Laatste biedingen
Geert666
Op 08-10-2019 om 00:39
€ 120,00
gebruiker 5779381
Op 24-07-2019 om 01:21
€ 80,00
5 jaar lid van Speurders.nl
Eindhoven, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 175548996

Rubriek Erotiek

Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar.

 

Belangrijk: lees ook de informatie voor Veilig afspreken en Sekswerken.

Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken.

Cybersitter    Net Nanny    KidsWatch    Veiligheidsfilters    Filterinternet