• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Zeer uitdagende massages voor de echte liefhebbers! DO/ZA/ZO

Aangeboden 6 maanden geleden door Femke (29890x bekeken, 3x bewaard)

Kenmerken

Telefoonnummer
0687530276

Omschrijving

Hallo heren,  

Een heerlijk erotisch moment voor jezelf? Even lichaam en geest opladen door fijne en intense aanrakingen? Geef je over en laat mij je meevoeren in een opwindend massagespel. Met sensuele strelingen begin ik rustig de massage om daarna, met mijn hele naakte lichaam masserend, (body to body) jouw lichaam steeds verder te verkennen en verwennen. Als een slang kronkel ik heerlijk over je heen. En zo bouw ik de massage zeer langzaam op om toe te werken naar een zalig hoogtepunt.

En wie ben ik? Aangenaam, ik ben Femke een Nederlandse erotisch masseuse. Ik heb een zeer slank en sportief figuur (maat 36) met een kleine 75b cup. 38 jaar. Half lang blond/bruin haar en mooie blauwe ogen. En met mijn lengte van 1.80cm val ik zeker op. Enige klasse gegeven en gevraagd. Ik hecht zeer veel waarde aan hygiëne en respect!!

Durf jij het aan? Wie weet ontmoeten wij elkaar snel bij de luxe en recent verbouwde massagesalon JAIME LA VIE te Zwolle! Ik ben hier DONDERDAG van 14.00 tot 22.00 uur en ZATERDAG EN ZONDAG van 11.00 tot 22.00 uur. Ik maak mijn eigen afspraken graag telefonisch. Een appje voor info kan altijd. 

Mijn specialiteit is een plagerige en vooral intense tantra massage voor de echte liefhebbers. Zeer opwindende opbouw van de massage maar wel uitstelgericht hoogtepunt. Indien gewenst met anale stimulatie. De tantra massage is 120,- voor 60 minuten. Je kunt jezelf ook een keer extra verwennen met een VIP arrangement. Heerlijke tantra massage om daarna even samen in bad te gaan of sauna? Hapje eten erbij? Het kan.. vraag gerust naar de mogelijkheden.

GEEN INTIEM!!!!

Stuur door

€ 70,-

10 maanden lid van Speurders.nl
Zwolle, Overijssel
  Advertentienummer: 183006333

Rubriek Erotiek

Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar.

 

Belangrijk: lees ook de informatie voor Veilig afspreken en Sekswerken.

Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken.

Cybersitter    Net Nanny    KidsWatch    Veiligheidsfilters    Filterinternet