• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Zeer sensueel massage-genot! VR/ZA/MA

Aangeboden 1 jaar, 11 maanden geleden door Massages (71633 x bekeken)

Kenmerken

Telefoonnummer
0629999857

Omschrijving

Goedendag Heren, 

Ik ben Elske een Nederlandse erotisch masseuse die met veel passie en plezier nog echte erotische massages geeft,... en dus nog de kunst van sensueel en uitdagend masseren beheerst ;-)

Verder over mij.. Ik ben 38 jaar met lang bruin met blond krullend haar en mooie blauwe ogen. Zonder hakken kom ik tot 1.80cm met een slank figuur en een cup 75b. Zie ook foto's. Goed stel hersenen en enige klasse ;-) en hecht veel waarde aan respect en hygiëne. 

Durf jij het aan? Laat mij je dan meevoeren en geef je over...

Na een frisse douche begin ik eerst met warme neutrale olie en mijn zachte handen je gehele lichaam te ontspannen! Om daarna al glijdend, met mijn ingeoliede lichaam en billen (als een slang) over de jouwe, elk plekje van jou lichaam te verkennen en verwennen. En bouw zo plagend de spanning langzaam steeds iets verder op.... om zo toe te werken naar een overweldigend hoogtepunt.

Na het hoogtepunt is er nog ruimte om even door te ontspannen met een zachte ontspanningsmassage of naar wens iets steviger met een sportmassage.. daarna heerlijk douchen. 

Kortom echt een welverdiend "erotisch cadeautje" voor je lichaam maar zeker ook je geest!

Ik werk vanuit een discreet gelegen studio aan de rand van de binnenstad van Groningen. Parkeerplaats aanwezig. En douchen voor en achteraf mogelijk en gewenst!

VRIJDAG                     van 09.00 tot 20.00 uur
ZATERDAG                  van 09.00 tot 20.00 uur
MAANDAG                   van 09.00 tot 20.00 uur


Body to Body massage

45 minuten 75,-
60 minuten 90,

Tantra massage (indien gewenst met anale stimulatie)

  • 60 minuten 110,-
  • 90 minuten 150,-

Sweet Surrender (met blinddoek en evt verrassingen)

  • 60 minuten 100,-
  • 90 minuten 140,-

Ik neem de tijd voor elke massage dus absoluut geen haastwerk. Ik wil de massage beginnen in rust voor ons beide. Tijdig reserveren is aan te raden omdat ik maar een beperkt aantal massages per werkdag geef.. Eerste contact kan via WhatsApp of bellen maar ik kan helaas niet altijd direct antwoorden. (zeker niet als ik aan het werk ben) :-(Hoop op jullie begrip. 

Wie weet tot snel!? Groet, Elske


ps. een goede massage begint bij respect en vertrouwen! Als je een afspraak maakt is er aan beide kanten nog geen verplichting. 

Stuur door

€ 75,-

1 jaar, 11 maanden lid van Speurders.nl
Groningen, Groningen
  Advertentienummer: 157703388

Rubriek Erotiek

Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar.

 

Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken.

Cybersitter    Net Nanny    KidsWatch    Veiligheidsfilters    Filterinternet