• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Consultatie voor je seksuele uitdagingen

Aangeboden 5 maanden geleden door SexPower (713x bekeken, 1x bewaard)

Omschrijving

Advies, coaching en therapie: Chat vrijuit over je seksuele zorgen en uitdagingen.


Over SexPower!


Sexpower.online richt zich op destigmatisering van elke seksuele taboe. We zijn allemaal ervaringsdeskundigen met elk hun eigen unieke specialisaties. Denk hierbij aan seksuologen, therapeuten, (angst) coaches of psychologen. Elk van ons heeft op wat voor manier dan ook een affiniteit met het seksuele. Wie jou precies op welk vlak kan helpen lees je wanneer je op de het profiel van een consulent klikt op de homepage.

  Waar staan we voor Wat ons als consulenten van Sexpower.online met elkaar verbindt is de wens om anderen te kunnen helpen. Vaak spreken we mensen die eigenlijk heel goed weten hoe het zit maar net even wat bevestiging nodig hebben. Of mensen die echt even tegen de muur lopen en niet meer weten of ze nou links- of rechtsaf of gewoon dwars door die muur moeten gaan. Wij van Sexpower.online halen allemaal voldoening uit het helpen van mensen. Dat is de persoonlijke missie van elke consulent van Sexpower.online.    Sexpower.online staat voor betrouwbaarheid, openheid, discretie, persoonlijk en professioneel maar bovenal voor begripvol. Begrip voor iedereen en elke situatie. Hoe gek je het zelf misschien ook vindt.    Onze missie is dan ook vooral om mensen een veilige en betrouwbare omgeving te bieden waar ze vrijuit kunnen vertellen en vragen. 

Kijk voor meer informatie op: http://www.sexpower.online

Stuur door

€ 13,-

5 maanden lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Ossendrecht, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 180926547

Rubriek Erotiek

Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar.

 

Belangrijk: lees ook de informatie voor Veilig afspreken en Sekswerken.

Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken.

Cybersitter    Net Nanny    KidsWatch    Veiligheidsfilters    Filterinternet