• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Gevraagd: Jongemeid gezocht die geld wil verdienen

Aangeboden 7 dagen geleden door Money Mistress (123 x bekeken)

Omschrijving

Momenteel zoek ik een leuke, spontane maar ook dominante Aziatische of Nederlandse jongemeid van 20 - 30 jaar. Je moet Nederlands kunnen spreken.
Ik zoek een dame die zich voor één dag lang lekker wil laten verwennen (niet sexueel) door één van mijn klanten. Jij moet hem bijv. een dagdeel (middag of avond) vergezellen. Hij neemt je mee uit eten of hij gaat met jou mee shoppen (hij betaalt alles). Evt. kun je zelf wat extra contant geld van hem vragen na afloop. Dat mag je allemaal zelf houden.
Jij moet er die dag alleen voor zorgen dat hij jou verwent met parfum, kleding, cadeautjes maar ook dat hij nadien contact met mij blijft onderhouden. Je moet als het ware een soort van Meesteres spelen en hij is jouw geldslaaf.

Ik zoek namelijk voor een klant van mij een leuke jongemeid die als geldmeesteres een soort van rollenspel met deze klant wil spelen. 

De klant wil namelijk een keer met een dame afspreken omdat hij online al veel geld heeft betaald en deze real life ontmoeting is dan ook zijn beloning. 

Graag een dame uit de regio van Groningen, Friesland of Drenthe.

Meer info via de email. 
Graag hoor ik spoedig van jou.

Stuur door

n.o.t.k.

6 maanden lid van Speurders.nl
Groningen, Groningen
  Advertentienummer: 172793621

Rubriek Erotiek

Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar.

 

Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken.

Cybersitter    Net Nanny    KidsWatch    Veiligheidsfilters    Filterinternet