• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Gevraagd: Sexvacture in Friesland

Aangeboden 9 maanden geleden door La Robina (1615 x bekeken)

Omschrijving

La Robina is een erotisch café met twee vestigingen in Nederland. Een in Leeuwarden en een in Sneek (Friesland). Voor beide vestigingen zijn we met spoed op zoek naar gezelschapsdames. Alle leeftijden en uiterlijke kenmerken zijn welkom bij La Robina, zolang je maar een goede uitstraling en instelling hebt. Zowel dames met ervaring als zonder ervaring zijn welkom. Bij La Robina kunnen gasten vrijblijvend een drankje drinken, genieten van een massage of privétijd met een dame doorbrengen. Tevens heeft La Robina ook een escortservice.


Je kan rekenen op aanzienlijke verdiensten, veel zeggenschap en zelfstandigheid. De club is van 3 uur ’s middags tot 3 uur ’s nachts geopend. Je mag je eigen werktijden en dagen bepalen, dus het is ideaal om met je baan of studie te combineren. Je komt in een leuk team met een gezellige sfeer.


La Robina heeft een vrouwvriendelijk beleid. Dames mogen zelf bepalen wat zij wel en niet doen. Je bent bijvoorbeeld ook vrij om alleen maar (erotische) massages te geven. Je bent altijd de baas over je eigen lichaam! Wij bieden dan ook veiligheid, zodat jij jezelf kunt zijn. 

Wij vinden hygiëne heel belangrijk. Je kan uiteraard bij ons douchen wanneer je dat wilt. Ook krijg je een kluisje voor je persoonlijke spullen. Er worden altijd condooms, glijdmiddel e.d. verstrekt aan onze dames, gezien wij gezondheid erg belangrijk vinden. Slaapvoorzieningen kunnen indien nodig geregeld worden.


La Robina is een legaal en vergund bedrijf, geregistreerd onder KvK-nummer 60173076. Wij werken volgens de Opting-In regeling. Dit houdt in dat je netto uitbetaald krijgt, en wij de belasting voor je regelen.


Vereisten:

- Je moet minimaal 21 jaar zijn.

- Je moet in het bezit zijn van een geldig identiteitsbewijs of paspoort.

- Een bankrekening die op je EIGEN naam staat is verplicht, dit mag ook een buitenlandse bankrekening zijn.

- Een Nederlands BSN-nummer, indien je deze nog niet hebt kan je deze aanvragen bij de gemeente.

- Indien je uit een land komt die buiten de EU valt, een werkvergunning.


Als je geïnteresseerd bent ontvangen we graag een berichtje van je. We zullen zo snel mogelijk reageren. 


Kijk voor meer informatie op: http://www.larobina.nl

Stuur door

n.o.t.k.

9 maanden lid van Speurders.nl
Leeuwarden, Friesland
  Advertentienummer: 175121622

Rubriek Erotiek

Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar.

 

Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken.

Cybersitter    Net Nanny    KidsWatch    Veiligheidsfilters    Filterinternet