• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Gevraagd: Club La Robina in Leeuwarden & Sneek

Aangeboden 6 maanden geleden door La Robina (1072 x bekeken)

Omschrijving

La Robina is op zoek naar dames die ons team komen versterken. Wij kijken niet te veel naar uiterlijk, want iedere persoon heeft een andere smaak. Je uitstraling daarentegen is erg belangrijk. Wij zijn op zoek naar dames die genieten van dit werk en dit ook uitstralen. Dames met ervaring, maar ook zonder ervaring zijn welkom. 
La Robina heeft een vrouwvriendelijk beleid. Dames mogen zelf bepalen wat zij wel en niet doen. Je bent altijd de baas over je eigen lichaam! Nee is nee. 
De werkdagen en werktijden zijn altijd in overleg, je kan hierin je beschikbaarheid aangeven. Een dienst duurt meestal 6 uur. 
Je moet minimaal 21 jaar oud zijn om te werken bij La Robina. 
Wij vinden hygiëne heel belangrijk. Je kan bij ons douchen wanneer je dat wilt, en je krijgt een kluisje voor je persoonlijke spullen. Er worden altijd condooms verstrekt aan onze dames, gezien wij gezondheid erg belangrijk vinden. 

Over ons: 
La Robina is een erotisch café met een vestiging in Sneek en in Leeuwarden. Je kan hier langs komen voor een drankje en gezelligheid, maar je kan ook tijd boeken met een van onze charmante dames. Robina Klaassen is van start gegaan met de vestiging in Sneek en heeft in november 2017 de vestiging in Leeuwarden geopend. 
La Robina is een erkend en legaal bedrijf met de nodigde vergunningen. 

De functie: 
Als dame bij La Robina kom je veel verschillende mensen tegen. Dat maakt het werk ook zo leuk. In het café kan je een drankje nuttigen en een praatje maken met de gasten. Misschien springt er wel iemand uit en gaan jullie samen naar een van de kamers. Afhankelijk wat jij en de klant willen kunnen jullie daar ongestoord je gang gaan, mits dit binnen onze regels en jouw grenzen valt. Jij mag altijd zelf aangeven wat je wilt en hoe ver je wilt gaan. Nee is altijd nee. 
Je moet minimaal 21 jaar oud zijn om te werken bij La Robina. Je werkdagen en tijden zijn zelf in te delen. Je kan parttime werken naast bijvoorbeeld je studie of baan, of fulltime aan de slag. Een dienst duurt meestal 6 uur. Wij werken via de opting-in regeling. Dit houdt in dat wij je bij de belastingdienst aanmelden en belasting over je betalen. De bedragen die je bij ons verdiend zijn netto, je hoeft hier dus achteraf geen belasting over te betalen. 


Is dit iets voor jou?

Bel of mail dan gerust naar onze vestiging of kom eens langs.

Kijk voor meer informatie op: http://www.larobina.nl

Stuur door

n.o.t.k.

6 maanden lid van Speurders.nl
Leeuwarden, Friesland
  Advertentienummer: 175121622

Rubriek Erotiek

Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar.

 

Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken.

Cybersitter    Net Nanny    KidsWatch    Veiligheidsfilters    Filterinternet