• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

2x HiFri Kiremko Bakwand frituren bj. 2010

Aangeboden een maand geleden door Horeca Professional Center BV (273 x bekeken)

Omschrijving

Wij bieden aan:
 
2x HiFri frituurinstallatie
 
Specificaties fabrikant:
 
Frituren zonder olie of vet.
 
Nèt zo krokant, nèt zo lekker. Maar wèl véél gezonder.
 
Frituren heeft tegenwoordig al snel een negatieve bijsmaak. Denk je aan frituren dan ruik je oud vet, en dan denk je aan cholesterol en aan dik worden . Kortom ongezond. Dat is dus het frituren van vroeger. Frituren in olie of vet.. We kennen allemaal wel die oude frituurpan thuis. Die stinkt naar oude olie. En niemand heeft nog zin om hem schoon te maken.
 
Frituren (met vet) is ongezond is dan ook het motto. Frituren is niet meer van deze tijd. Terwijl een lekker patatje zo heerlijk kan zijn, helemaal met mayonaise op yoghurt basis. Een stuk minder vet dan volle mayonaise.
 
Net zo lekker, veel gezonder.
 
Een belangrijke vraag is natuurlijk: maar smáákt zo’n verantwoorde snack dan wel net zo goed? Tests wijzen onherroepelijk uit van wel. De snacks en frites zijn net zo lekker en even krokant als gefrituurde snacks in vet
 
Met de professionele friteuse van HiFri® wordt frituren kinderspel.
 
Voor elk product de perfecte instelling. Dat is wel zo makkelijk.
Voor alle snacks en frites zijn de perfecte instellingen bepaald. Dan heb je altijd het beste resultaat. Je gooit dus niet zomaar alle snacks bij elkaar.
 
Een touchscreen en een intuïtieve interface
 
Belangrijk bij de ontwikkeling van de HiFri® was de bediening. De voorwaarde was dat iedereen de perfecte snack moest kunnen bereiden. Er is dus veel tijd gestoken in de ontwikkeling van een heldere en intuïtieve menustructuur. De bediening is simpel en de computer doet de rest. Lekkere snacks verzekerd.
 
Hoe?
 
De HiFri® werkt eigenlijk net zo als een traditionele frituur. Daarom is het ook net zo lekker. Alleen is het frituurvet vervangen door hete lucht en stoom en wordt er volledig zonder vet gefrituurd. Wel zo gezond dus.
 
Reiniging van de horeca friteuse van HiFri
 
Dat is natuurlijk heel erg belangrijk. We zijn immers met eten bezig. Bij traditioneel frituren is het reinigingsproces een intensieve en vervelende activiteit. Misschien ook wel daardoor dat er zo vaak met oud en vies frituurvet wordt gewerkt. De professionele friteuse van HiFri® werkt zonder frituurvet dus dat is al een probleem minder.
 
Verder is de reiniging van de machine computer gestuurd. U hoeft daar verder niks voor te doen. U kiest een van de twee reinigingsprogramma’s. Normaal of Intensief. En u plaatst het speciale reinigingstablet. Net als in uw vaatwasser eigenlijk. Druk op start en uw werk is klaar!
 
Afmetingen 500x852x2027mm (BxDxH)
Technische informatie:
Netspanning 400VAC/50-60Hz
Aansluiting 32A CEE
Stekker nominaal vermogen 16,683 KW
Water aanvoer ¾ wartelkraan
Waterafvoer Ø 40mm met sifon
 
NIEUWWAARDE €15.995,-(!!)/ST NU €4.995,-/ST
 
MET GARANTIE, ZIE ONDERSTAANDE LINK VOOR MEER INFORMATIE
 
Installatie is tegen meerprijs mogelijk, hiervoor maken wij graag een afspraak om uw situatie eerst goed te bekijken.
 
 
 
Specificaties:
  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 8710400311140
  • Levering: Verzenden
  • Merk: HiFri
  • SKU (eigen artikel code): ..n..b...

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 1.495,-

1 jaar, 3 maanden lid van Speurders.nl
Soest
  Advertentienummer: 175619363