• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Aafje Andersstraat-Schokker 0 Ong, 1336 Almere

Aangeboden 2 jaar geleden door 2VeldMakelaars (66 x bekeken)

Kenmerken

Aantal kamers
5 kamers
Bouwjaar
2018
Woonoppervlakte
117.0 m2
Wooninhoud
386.0 m3
Soort woning
eengezinswoning
Soort bouw
nieuwbouw

Omschrijving

NIEUWBOUW 2-ONDER-1-KAP WONING TYPE SCHOKKER
Helaas staan alle reeds uitgegeven kavels in de Stripheldenbuurt momenteel onder optie, maar er zijn door heel Almere meerdere kavels beschikbaar waar u deze mooie woning als particulier kunt laten bouwen. Kijk voor beschikbare kavels op www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl. Voor de actuele situatie in de diverse wijken kunt u kijken op de kavelkaart.
De prijs voor deze woning is opgebouwd uit kale bouwkosten € 146.000,-; notariskosten € 1.400,- en grondkosten € 92.000,- (230 m2; € 400,-/m2).
Dit type, de Schokker, is een traditionele twee-onder-een-kapwoning in een jaren-‘30 stijl. De kenmerken zijn de gemetselde gevelvlakken, de goten met grote overstek en de aandacht voor detaillering. De gevel op de verdieping kan worden geaccentueerd door een lichtere of gekeimde baksteen. Eventueel zijn hier ook andere materialen als hout, kunststof of stuc mogelijk.
De indeling is ruim. Op de begane grond is de keuken aan de achterzijde optisch afgescheiden van de aan de voorzijde gelegen woonkamer. Om van de keuken een echte leefkeuken te maken zijn er mogelijkheden om deze aan de achterzijde met 1,2 of 2,4 meter uit te bouwen. Ook de woonkamer kan worden vergroot door het toevoegen van een erker aan de voorzijde.
Op de verdieping is er ruimte voor drie slaapkamers en een ruime badkamer. Op de overloop gaat er een vaste trap naar zolder. In de indeling is er uiteraard nog te schuiven, en ook de badkamer is naar eigen inzicht in te richten Op de zolder is aan de voorzijde nog de mogelijkheid voor een dakkapel. De afgeschuinde kap is een echt kenmerkend element van de jaren-’30 stijl.
De woning is zeer energiezuinig. Het voldoet aan de laatste, strenge, eisen en is standaard voorzien van hoogwaardige isolatie van muren, dak en vloeren. De kunststof kozijnen zijn voor van HR++-beglazing. Een warmteterugwinsysteem zuigt de ventilatielucht mechanisch af, maar er is gekozen voor natuurlijke aanvoer via ventilatieroosters in de kozijnen.
Bekijk de brochure voor meer informatie.

Kijk voor meer informatie op: https://www.jaap.nl/te-koop/flevoland/flevoland/almere/1336/aafje+andersstraat-schokker+0+ong/15335483/overzicht

Stuur door

€ 239.400,-

9 jaar lid van Speurders.nl
Almere
  Advertentienummer: 168736418