• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Aafje Andersstraat-Tjalk 0 Ong, 1336 Almere

Aangeboden 2 jaar geleden door 2VeldMakelaars (75 x bekeken)

Kenmerken

Aantal kamers
5 kamers
Bouwjaar
2018
Woonoppervlakte
147.0 m2
Wooninhoud
485.0 m3
Soort woning
eengezinswoning
Soort bouw
nieuwbouw

Omschrijving

NIEUWBOUW VRIJSTAANDE WONING TYPE TJALK
Helaas staan alle reeds uitgegeven kavels in de Stripheldenbuurt momenteel onder optie, maar er zijn door heel Almere meerdere kavels beschikbaar waar u deze mooie woning als particulier kunt laten bouwen. Kijk voor beschikbare kavels op www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl. Voor de actuele situatie in de diverse wijken kunt u kijken op de kavelkaart.
De prijs voor deze woning is opgebouwd uit kale bouwkosten € 231.000,-; notariskosten € 1.400,- en grondkosten € 128.000,- (320 m2; € 400,-/m2).
Deze jaren ’30-woning met een zogenaamde schildkap is een luxe en grote woning met fraaie details en een authentieke verschijningsvorm. Enkele originele kenmerken van de vooroorlogse bouwkunst, zoals grote overstekende goten, een grote erker, eventueel een dakkapel en aandacht voor detail, komen in dit ontwerp terug in een nieuwbouwwoning die van alle gemakken is voorzien. Houten boeien en kunststof kozijnen worden toegepast voor het oude gevoel in de woning.
De grote woonkamer met open keuken geeft een ruimtelijk gevoel en de erker en de openslaande tuindeuren zorgen voor veel licht in de ruimtes. Een bijkeuken en grote berging zijn standaard. Een brede carport wordt optioneel aangeboden als de kavel dat toelaat.
Boven zijn op de eerste verdieping drie slaapkamers gesitueerd waarvan de grote is voorzien van een inloopkast. De badkamer wordt standaard voorzien van douche en een wastafel. Er is optioneel plek voor een ligbad. Het toilet is een aparte ruimte. Op de overloop bevindt zich een vaste trap naar de zolder, waar door middel van enige aanpassingen gemakkelijk nog twee slaapkamers kunnen worden gecreëerd.
De woning is voorzien van HR++-isolatieglas en dikke spouw- en dakisolatie. Hierdoor voldoet het huis aan alle huidige eisen voor energiezuinigheid. Maar daarnaast zijn er nog optionele aanvullende maatregelen te nemen als zonnepanelen of warmte terugwinning. Kortom: een comfortabel huis met een mooie uitstraling!

Kijk voor meer informatie op: https://www.jaap.nl/te-koop/flevoland/flevoland/almere/1336/aafje+andersstraat-tjalk+0+ong/15336313/overzicht

Stuur door

€ 360.400,-

9 jaar lid van Speurders.nl
Almere
  Advertentienummer: 168736527