• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Handgemaakte zwaar verzilverde Labradoriet ring 12

Aangeboden 2 maanden geleden door Jeweleusis (19 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Deze prachtige handgemaakte Labradoriet ring 12 uit India is een ware blikvanger! Deze Labradoriet ring 12 komt in maat 13 mm en is zwaar verzilverd. De band van de ring is een 0.3 centimeter breed en het aangezicht van de ring is 3 cm lang en 2.3 cm breed. Wilt u meer weten over de werkingen van Labradoriet? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwschierigheid te bevredigen!

De spirituele en geneeskrachtige werking van Labradoriet

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving. Ook beschermt het je tegen mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht. Tevens geeft Labradoriet je (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen.

Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend. Labradoriet reguleert de stofwisseling. Daarnaast heeft het een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en op een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten.

Sterrenbeelden en Labradoriet

Leeuw, Schorpioen en Boogschutter.

Chakra en Labradoriet

Zonnevlecht chakra (3e), hart chakra (4e) (en keel chakra (5e) en voorhoofd chakra (6e) als er sprake is van een blauwe gloed).

Stuur door

€ 20,-

1 jaar, 10 maanden lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Spijkenisse, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 178351716