• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Modeltreinen beurs en show

Aangeboden 4 jaar geleden door Modelspoorbeurs Zutphen (2212 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
gebruikt

Omschrijving

Modelspoorevenement in de Hanzehal. treinenbeurs en show.
In het weekend van 16 & 17 maart is het weer zover; de treinenbeurs in de Hanzehal. Een gezellige beurs waar jong en oud zich kan vermaken. Voor de serieuze modelspoorders is er volop keuze als ze boodschappenwillen doen bij de diverse standhouders. Maar er zijn ook beginsetjes te koopvoor de beginnende modelbouwer. Inspiratie kun je opdoen bij de diverse opgestelde modelbanen, elke keer is er weer wat anders te zien. Dit jaar weer veel aandacht voor de N-spoorliefhebbers.
Modelspoorbouw is een veelzijdige hobby die op verschillende manieren uitgeoefend wordt. Voor de nostalgische hobbyisten gaat het over vroeger bijvoorbeeld met stoomlocomotieven. De moderne modelspoorder maaktgebruik van de laatste ontwikkelingen en dan is de baan vaak computergestuurd.Voor beide typen modelspoorders heeft de hobby een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Mooiere materialen en betere technieken zorgen voor een uitstekend resultaat.
Toch vinden jonge kinderen een eenvoudig baantje waar Thomaseen rondje rijdt ook nog steeds boeiend. Een rustpunt te midden van al die drukte! Kinderen kunnen ook onder begeleiding een huisje bouwen of een mooie treinenkleurplaatinkleuren.
De modelspoorclub de Blokkendoos vindt het belangrijk om ook jongeren enthousiast te maken voor deze prachtige hobby en daarom wordt er geenentree gevraagd voor kinderen onder de twaalf jaar.
Openingstijden op beide dagen van 10 tot 16 uur.
Entreeprijs is € 8, -voor iedereen vanaf 12 jaar (tot en met 11 jaar gratis onder begeleiding)

Wij verloten tijdens Modelspoorbeurs Zutphen op zaterdag en zondag iedere dag 2 trein-sets voor kinderen tot 12 jaar.
Voor meer informatie kijk op site en/of op facebook.

Stuur door

Alternatief aanbod

€ 8,-

Bieden is ook mogelijk!

7 jaar lid van Speurders.nl
Zutphen, Gelderland
  Advertentienummer: 143460678