• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

BenQ GH600 Digital Camera

Aangeboden 5 dagen geleden door Famvink@ziggo.nl (22x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Merk
Benq
Zoom
digitaal
Opslagmedium
SD Memory Card
Megapixel
16.0
Conditie
zo goed als nieuw

Omschrijving

Beschrijving Prima camera werkt nog perfect. veel plezier van gehad. Incl gebruiksaanwijzing en kabel.

Productbeschrijving
Op avontuur met de GH600 digitale camera met 21x optische zoom, 16 megapixels beeldkwaliteit en 25 mm brede kijkhoek. De GH600 is ook uitgerust met O.I.S ondersteuning, 1 cm super macromodus en een groot 3 460k lcd-scherm, klaar om kijk op de wereld te delen.

Optische zoomlens met hoge prestaties
De GH600 combineert hoogwaardige materialen en innovatieve technologie om zo revolutionaire beelden te leveren. De asferische lens geeft een verbeterde lensfocus voor uitzonderlijk realistische kleuren en ultra-scherpe details.

Effecten met kleurenfilter
De GH600 heeft speciale kleureffecten die je kunt gebruiken om je foto's en video's op te leuken voor of na de opname. Of je nu op zoek bent naar iets artistieks, eigenzinnigs, poëtisch of gewoon iets leuks, met kleuraccent en Lomo-modus maak je iets moois van je foto's en video's.

Inzoomen bij HD-opnames
Neem heldere high-definition 720p-films op met 30 beelden per seconde voor vloeiende bewegingen bij zelfs sportevenementen met snelle acties! Je kunt tijdens het opnemen in-en uitzoomen, evenals pauzeren en opname weer hervatten wanneer je maar wilt zonder dat er een nieuw videobestand wordt aangemaakt. Om met opnames te beginnen, druk je op de aparte opnameknop naast het lcd-scherm.

Kenmerken van de BenQ GH600:
P/Av/Tv/M-modus
Snelle burst
HDR
ISO 6400
Vissenoog
Retoucheren
Geavanceerde smart scène
AA-batterijgebruik
Stuur door

€ 15,-

Bieden is ook mogelijk!

8 jaar lid van Speurders.nl
Easterein, Friesland
  Advertentienummer: 183550822