• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Velbon Super mag Plate Statiefplaat

Aangeboden 20 uur geleden door Bol.com (1x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Velbon Super mag Plate

De magnesium Velbon Super Mag Plate statiefplaat is een handig accessoire voor stereofotografie. Op deze Twin cameraplaat schroef je hele eenvoudig twee camera's tegelijkertijd muurvast, waarna je de plaat heel eenvoudig op je statief monteert. Dankzij de verstelbare schroeven is de afstand tussen beide camera's exact in te stellen en de antislip bekleding van kurk zorgt ervoor dat ze niet verschuiven.

Lichte maar oersterke magnesiumlegering

Uiteraard heeft Velbon aandacht besteed aan de kwaliteit van de Super Mag plate en deze bijzondere statiefplaat is dan ook gemaakt van een lichte maar oersterke magnesiumlegering. De afmetingen van de Velbon Super Mag Plate zijn 360 x 63 x 25mm maar toch weegt hij slechts 440 gram. Hij is uitgerust met een 1/4-inch en een 3/8-inch statiefschroefdraad voor de bevestiging op een statief. De camera's bevestig je met de standaard 1/4-inch statiefschroeven.

Velbon statieven

Velbon heeft voor iedereen het juiste statief voor fotocamera of videocamera in het assortiment. Fotografen, vogelspotters en videografen kunnen bij Velbon kiezen uit een totaalassortiment met bijna 70 degelijke statieven.

Uniek en herkenbare uiterlijk

Kenmerkend aan het merk is het unieke en herkenbare uiterlijk van de statieven plus de lange geschiedenis van het bedrijf: sinds 1955. Velbon was e'e'n van de eerste merken die een lichtgewicht carbonstatief met magnesium legeringen op de markt brachten. De pay-off 'The Tripod Innovator' is dan ook zeker verdiend. Ook tegenwoordig werkt Velbon nog constant aan nieuwe doordachte lichtgewicht statief oplossingen om een camera of spotting scope volledig trillingsvrij te kunnen positioneren.


Levertijd: 3 dagen Verzendkosten: Gratis MPN: VB320150 EAN: 4907990273406

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9000000012457718

Stuur door

€ 72,21

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 187312701