• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

fotograaf aangeboden voor al u feesten en partijen

Aangeboden 20 dagen geleden door Patrick Moses Fotografie (37x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
niet van toepassing

Omschrijving

de zomer komt er aan en de evenementen staan weer voor de deur maar je heb binnen kort een evenement maar je bent op zoek naar een fotograaf wij doen het graag voor je dus boek nu .

heb je een leuk evenementen of wat anders waar wij  bij moeten zijn. dat kan mail ons info@patrickmoses.nl voor meer informatie.

Dan bent u bij ons op het juiste adres.
Patrick Moses Fotografie verzorgd alles van A tot Z.


#Evenement

#Sinterklaas

#Kerst

#Verjaardag

#Schoolfeest

#koningsdag

voor info en prijzen kunt u Contact opnemen met ons info@patrickmoses.nl of telefonisch via 

0615173104 na 19:00 uur Bereikbaar.

BETALING

Je ontvangt altijd een factuur. De factuur wordt per mail verzonden. De klant dient de factuur te controleren op eventuele onjuistheden alvorens deze betaald worden. De klant dient de factuur te betalen binnen de gestelde betalingstermijn van 14 dagen. Producten worden pas geleverd indien de betaling binnen is. Voorafgaand: bij het boeken van een shoot vragen wij een aanbetaling van 25%, hiermee is jullie plekje in ons agenda gereserveerd.

op nationale feestdagen geld er een toeslag van 30%.

Bovenstaande prijzen zijn, tenzij anders vermeld, inclusief  btw en zijn geldig vanaf Januari 2019 en kunnen ten alle tijden gewijzigd worden zonder enige kennisgeving vooraf.

ANNULERING VAN DE FOTOSHOOT

Annuleren kan alleen schriftelijk of per mail en dient minimaal 48 uur voor aanvang van de shoot gedaan te zijn. Wanneer dit niet het geval is zal Patrick Moses Fotografie de gemaakte kosten in rekening brengen voor de wederpartij. De aanbetaling wordt niet teruggeboekt.

Stuur door

n.v.t.

11 jaar lid van Speurders.nl
Almere, Flevoland
  Advertentienummer: 192687215