• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

ExpoDisc 77mm Neutraal Wit-Balans Filter

Aangeboden 10 dagen geleden door Private Fotografie (13 x bekeken)

Omschrijving


 
De ExpoDisc 77mm neutraal wit-balans filter is een neutraal diffusiefilter die omringend licht verzamelt en passief 18% doorgeeft aan de lichtmeter van jouw camera. De meeste nieuwe digitale camera’s hebben tegenwoordig een handmatige witbalans, ook de compact camera’s.
 
In plaats van een grijskaart of een vel wit papier te gebruiken, houd je de ExpoDisc voor je lens en maak je een foto, je krijgt daarmee als het ware een afdruk van de juiste witbalans. Deze foto selecteer je daarna als de handmatige witbalans. Daarna maak je de foto nogmaals, deze keer met de geselecteerde witbalans en zonder het filter.
 
De ExpoDisc bestaat uit prismatische delen. Het neutrale wit-balans filter meet het licht met een hoek van 180 graden en maakt daar een balans van met een witpunt van 6500K(Neutral). Elke ExpoDisc is vooraf gekalibreerd en gemeten voor een nauwkeurige witbalans meting.
 
Het filter kan vast geklikt worden aan het objectief. Als de diameter tussen filter en lens niet overeenkomen kan het filter eventueel ook gewoon tegen de lens gehouden worden. Dit betekent ook dat je niet voor elke lens een aparte ExpoDisc hoeft aan te schaffen. Neem het formaat van je grootste diameter en de ExpoDisc past op alle lenzen.
 
 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 40,-

10 dagen lid van Speurders.nl
Rotterdam
  Advertentienummer: 179965429