• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Hoya Circulair Polarising HD filter, 77 MM, Nieuw!

Aangeboden 3 dagen geleden door W&M (13x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Hoya Circulair Polarising HD filter, 77 MM, Nieuw !

Hoya Circulair Polarising HD filters zijn gemaakt van extra sterk gehard glas, waardoor ze bijna onbreekbaar zijn. Bovendien is het filter krasbestendig, mede dankzij de achtlaagse multicoating. Het filter is gemakkelijk schoon te maken.
Voorkom reflecties en indirect licht in je lens met een polarisatiefilter. Door aan de filter te draaien bepaal je of gereflecteerd licht van auto's of water in je lens terecht komt. Bovendien wordt alleen neutraal licht doorgelaten. Hierdoor krijg je contrast- en kleurrijke beelden. De blauwe lucht op je foto krijgt nu de kleur zoals je met eigen ogen ziet. Daarnaast kun je door ramen van autos kijken en tot ca 3 meter diepte door water.
Met een circulair polarisatiefilter beïnvloedt je de zichtbaarheid van de reflecties van glas of water. Het effect van het filter is direct zichtbaar als je door de zoeker kijkt en aan het filter draait. Door aan het filter te draaien bepaalt je hoe sterk de reflecties zichtbaar zijn op de foto. Hoya's meerlaagse coating vermindert ongewenst strooilicht, ghosting en interne reflecties zodat het eindresultaat altijd helder en scherp is. Een polarisatiefilter wordt veelal gebruikt bij landschaps- en architectuurfotografie.
Product eigenschappen:


Merk: Hoya
Serie: HD
Type Polarisatiefilter
99 % lichtdoorlatend
Meerlaagse coating, 8 lagen aan iedere zijde
Verlaagt schittering op de sensor
Vocht- en vuilafstotend
Krasbestendig en eenvoudig te reinigen
F
Dit betreft een nieuw product, verzending geen probleem, binnen 24 uur aangetekend + verzekerd verzonden met track & trace.
Bekijk ook eens de andere advertenties voor meer fotografie accessoires!

Stuur door

€ 49,-

W&M
7 maanden lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Wageningen, Gelderland
  Advertentienummer: 191625753