• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Nikon 200-500mm f/5.6 G VR AF-S 200-500 Nikkor

Aangeboden 15 dagen geleden door Private Fotografie (17 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
zo goed als nieuw

Omschrijving

Nikon 200-500mm f/5.6 G VR AF-S

Uitstekende telelens. Deze lens is in nieuwstaat. Glas uitmuntend. Met zonnekap, statiefvoet, pouch, doos en 6 maanden garantie.

De lens is uit te proberen bij ons op kantoor. U ontvangt bij aankoop tevens een rekening (marge)

Prijs 1.190 euro

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FACTUUR EN BETALING
U kunt bij ons betalen met PIN. Of u kunt de lens bestellen in onze webshop en betalen met iDEAL.

U ontvangt bij ons altijd een factuur. Deze factuur is tevens uw garantiebewijs. De meeste van onze artikelen vallen onder de margeregeling. Dat wil zeggen dat de BTW niet op de factuur wordt uitgesplitst. Indien een artikel een BTW artikel betreft, geven wij dit in de advertentie aan. In dat geval kan de BTW door ondernemers worden verrekend.

WIE WIJ ZIJN
Private Fotografie is specialist op het gebied van in- en verkoop van tweedehands fotoapparatuur. Wij specialiseren ons in Nikon apparatuur. Onze klanttevredenheid is zeer hoog. Zie onze Facebook pagina voor de beoordelingen en ervaringen van onze klanten.

SHOWROOM
Wij hebben een showroom waar u al onze producten kunt bekijken en testen. Wij zijn tijdens kantooruren (ma-vr 09.00 - 17.00 uur) geopend (een afspraak maken is aan te bevelen) en ook s'avonds en in het weekend zijn er mogelijkheden om een afspraak te maken.

GARANTIE
Alle producten die wij binnen krijgen worden door ons nagekeken en schoongemaakt. Wij geven altijd tenminste 3 maanden garantie op onze producten, vaak is dit 6 of zelfs 12 maanden. Hierdoor kunt u toch met zekerheid een tweedehands camera of lens aanschaffen.

INRUIL / VERKOOP VAN UW FOTOAPPARATUUR
U kunt uw oude fotoapparatuur bij ons inruilen bij de aankoop van een artikel. Wij geven zeer goede inruilprijzen. Ook indien u niets bij ons aanschaft kunt u met ons contact opnemen voor een prijsopgave.

Zie ook onze overige advertenties of bezoek onze website.

VEILIGHEID
Wij registreren alle producten die worden ingeruild en die wij inkopen op het Digitaal Opkopers Register. Bij verkoop of inruil is het tonen van een legitmatie dan ook verplicht. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat de producten die u bij ons aanschaft niet van diefstal afkomstig zijn.

Stuur door

€ 1.190,-

5 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Rotterdam, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 179443817