• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Camera statief - tripod - voor fotocamera en telefoon - Ipho

Aangeboden 8 dagen geleden door Gebruiker 4225021 (1x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Je hebt net de perfecte locatie gevonden voor een prachtige foto. Het uitzicht is fantastisch en alles past perfect in het plaatje, maar toch valt het resultaat van jouw foto erg tegen. Na een aantal foto’s krijg je al gauw een lamme arm van die zware camera en de foto’s worden alsmaar slechter.


Dan is de Camerastatief van Picca de oplossing!

Met de Picca Camerastatief heb je geen last meer van een zware camera die je altijd maar moet tillen. Je plaatst de camera op het statief en draait eenvoudig 360 graden rondom om elke omgeving vast te leggen vanaf een punt.

Altijd waterpas foto’s of video’s
Doordat er ook een waterpas op zit heb je geen last meer van schuine foto’s of video’s. De poten zijn ook eenvoudig te verstellen zodat je het statief altijd waterpas staat. Zelfs al is de ondergrond ongelijk dan kunnen de poten zo ingesteld worden dat hij weer perfect staat. Wel zo handig als je een perfecte foto probeert te maken!

100% Kwaliteit en tevredenheidsgarantie!
Heb je problemen of opmerkingen met het product? Neem gerust contact op via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij gebruiken jouw feedback om onze producten en ervaring te verbeteren!


Bestel vandaag nog de ringlamp en hij wordt ook nog eens gratis verzonden!


Specificaties:
Maximale werkhoogte: 100cm
Garantietermijn: 6 maanden

Inhoud:
1x Picca Camerastatief
1x Bluetooth afstandsbediening
1x telefoonhouder


Levertijd: 1 dag Verzendkosten: Gratis
EAN: 8720165089918

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000122697864

Stuur door

€ 24,95

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 184521094