• Advertentie plaatsen
  • Inloggen
 

MUZIEK MEIBERGEN ALMELO

Almelo
12 jaar lid van Speurders.nl

MUZIEK MEIBERGEN ALMELO verkoopt alle muziekinstrumenten. Wij zijn gevestigd aan de Oranjestraat 12, 7607 BJ Almelo. Bereikbaar via mail, info@meibergen.nl of telefonisch via 0546 - 812128

Maandagmiddag geopend van 13.30 tot 17.30 uur en alle andere dagen vanaf 10.00 uur geopend.

Wij zijn dealer van veel bekende merken en leveren tegen een zeer scherpe prijs. Op onze gitaarafdeling hebben we een uitgebreide collectie gitaren, versterkers, effecten en toebehoren. Op onze toetsenafdeling staat een groot aantal keyboards, synthesizers, stage piano's en digitale home piano's speelklaar opgesteld. Tevens is er een drumafdeling waar naast complete slagwerken ook bekkens, hardware, vellen en stokken te vinden zijn. Onze verkopers hebben zelf ervaring met het opnemen van muziek op de computer en kunnen u adviseren bij de keuze van geluidskaarten en toebehoren voor het maken van perfecte opnames. Hiervoor is ook op onze afdeling geluid het nodige te vinden. Naast microfoons en software hebben wij ook alle apparatuur voor live muziek zoals mixers, versterkers en luidsprekerboxen. Ter completering van dit alles is er een enorme hoeveelheid accessoires op ieder gebied altijd in voorraad.
MUZIEK + MEIBERGEN IS DE PERFECTE COMBINATIE VOOR ELKE MUZIKANT

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Verificatiestatus

Geverifieerd verkoper

Met een geverifieerde verkoper kunt u veilig handelen; hun identiteit is bij ons bekend en u bent verzekerd tot een bedrag van maximaal 200 euro.