• Advertentie plaatsen
  • Inloggen
 

Kasten van de Koning

Ulft
5 jaar lid van Speurders.nl

Elke laatste zondag van de maand koopzondag geopend van 12.00 tot 16.00 uur


Kasten van de Koning heeft ruim 10 jaar ervaring in de online verkoop van kwaliteitskasten in het teakhout en gekleurde kasten in Durianhout of grenenhout Door zeer korte lijnen en controle ter plekke leveren wij kwaliteitskasten waarvan u jarenlang plezier heeft.

Wij zijn groot in winkelkasten, buffetkasten, apothekerskasten, grutterskasten uitgevoerd in het teakhout en de gekleurde kasten in Durianhout of grenenhout, eetkamerstoelen, eetkamerstoelen met armleuningen, eetkamerstoelen met houten poten, wandtafels, salontafels, barokmeubelen, eetkamertafels, bureaus, banken, hoekbanken, tuinmeubelen.

Kasten van de Koning
De Stenenmaat 1
7071 ED Ulft
06 48 49 40 73
NL70 RABO 0320 8678 11
KVK: 60717815
Info@kastenvandekoning.nl
www.kastenvandekoning.nl


Openingstijden
Donderdag 10.00 tot 17.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 16.00 uur
Elke laatste zondag van de maand koopzondag van 12.00 tot 16.00 uur
Maandag, dinsdag, woensdag en andere zondagen evenals 's avonds op afspraak


Kasten van de Koning heeft ruim 10 jaar ervaring in de online verkoop van kwaliteitskasten in het teakhout en gekleurde kasten in Durianhout of grenenhout, eetkamertafels, salontafels, bureaus, barokmeubelen, tv dressoirs, dressoirs, wandtafels enz. Door zeer korte lijnen en controle ter plekke leveren wij kwaliteitskasten waarvan u jarenlang plezier heeft.


Wij bezorgen al onze meubelen gratis in Nederland met onze eigen vaste chauffeur. In Belgie en Duitsland vragen wij een vergoeding die afhankelijk is van het bezorgadres.


Al onze meubelen leveren wij voor 80% direct uit voorraad. Heeft u speciale wensen m.b.t. maatvoering en kleur mail ons uw wensen en u heeft binnen 24 uur een prijsopgaaf.


Wij hebben een selectie kasten in onze winkel staan, wilt u een specifiek model kast, tv dressoir, tafel, stoel of barokmeubel bekijken mail of bel ons even om teleurstelling te voorkomen.


100% zekerheid. Uiteraard worden Al onze meubelen geleverd onder de voorwaarden van Webshop keurmerk m.b.t. koop op afstand.


Met vriendelijke groet,

Team Kasten van de Koning

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Verificatiestatus

Geverifieerd verkoper

Met een geverifieerde verkoper kunt u veilig handelen; hun identiteit is bij ons bekend en u bent verzekerd tot een bedrag van maximaal 200 euro.