• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Handgemaakte zwaar verzilverde armband met Rozenkwarts 6

Aangeboden 4 maanden geleden door Jeweleusis (8x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

De zwaar verzilverde Armband met Rozenkwarts 6 komt uit het exotische India. Deze handgemaakte verzilverde Armband met Rozenkwarts 6 is 20 cm lang en 1 cm breed. De Rozenkwarts steentjes zijn 1.5 cm lang en 1 cm breed. Deze armband is stelbaar soor de 2 ringen op het sluitstuk. Wilt u meer weten over de werking van Rozenkwarts? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwschierigheid te bevredigen!

De geneeskrachtige en spirituele werking van Rozenkwarts

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan. Het bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie.

Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking. Het werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s. De steen bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie.

Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Chakra en Rozenkwarts

Hartchakra (4e)

Sterrenbeeld en Rozenkwarts

Stier & Weegschaal

Stuur door

€ 30,-

3 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Spijkenisse, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 184508807