• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Handgemaakte zwaar verzilverde Fossiel Koraal set

Aangeboden 1 jaar, 1 maand geleden door Jeweleusis (73x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Fossiel Koraal set is handgemaakt en is zwaar verzilverd. Fossiel Koraal set komt uit India. De afmetingen van de kettinghanger: 5 cm lang en 2 cm breed. De oorbellen hebben inclusief het haakje de volgende afmetingen: 5.5 cm lang en 2 cm breed. Wilt u meer weten over de werkingen van Fossiel Koraal? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

De geneeskrachtige en spirituele werking van Fossiel Koraal.

Het fossiel werkt ontspannend en rustgevend. Daarnaast brengt het de emoties in balans en geeft het een vredig gevoel. Ook versterkt het Fossiel Koraal de intuïtie en helpt het je bij verbeelden en visualisaties. Het lost de zwaarte in alle chakra’s op. Fossiel Koraal helpt je je vorige levens te begrijpen. Daardoor herken je de invloeden ervan in je huidige leven.

De steen is heel goed bij transformaties. Bovendien geeft het je ondersteuning en richting. Het helpt je bij je spirituele ontwikkeling. Fysiek werkt het bloedstelpend en bloeddruk verlagend. Niet alleen stimuleert het de bloedcirculatie maar het versterkt ook de bloedcellen.

Ook heeft het een positieve werking op bloedarmoede en ijzertekort. Daarnaast werkt het in op het zenuwstelsel en de botten. Ook heeft het werking op de thalamus en de benen. Ook bevordert het de melkproductie bij het geven van borstvoeding. Fossiel Koraal kan pijnstillend werken bij doorkomende tanden.

Chakra en Fossiel Koraal

Basis chakra (1e) & hart chakra (4e)

Sterrenbeeld en Fossiel Koraal

Vissen

Stuur door

€ 30,-

3 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Spijkenisse, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 179312779