• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Handgemaakte zwaar verzilverde grote ketting met Agaat 1

Aangeboden 1 jaar, 3 maanden geleden door Jeweleusis (58x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving


Deze zwaar verzilverde Ketting met agaat 1 is handgemaakt. De Ketting met agaat 1 komt uit het exotische India! De totale lengte van deze ketting is 54 cm en op zijn breedst 5.5 cm. De Agaten zijn 2 cm lang en 1.5 cm breed. Wilt u meer weten over de werking van Agaat, of over het land van herkomst? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwschierigheid te bevredigen!

De geneeskrachtige en spirituele werking van Agaat

Agaat is een aardende en stabiliserende steen. Ook is het een beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust. De edelsteen zorgt voor een kalme en nuchtere houding. Agaat stimuleert spirituele en geestelijke groei, omdat het aanzet tot zelfreflectie. De steen spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken.

Het bevordert rationeel en logisch denken. Daarnaast is Agaat goed voor de concentratie. Verder helpt het het analytisch vermogen. Daardoor helpt het om problemen op te lossen.Agaat beschermt de aura. Ook geeft de steen een veilig gevoel. Het brengt balans in lichaam, ziel en geest.

Fysiek is agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen. (voor zowel moeder als kind) De reden daarvoor is omdat het beschermend werkt. Ten tweede omdat het groei stimuleert. Ten derde omdat het een gunstige werking op de baarmoeder heeft. De agaat steen heeft een positieve invloed op de maag. Ook is dit een goede edelsteen voor de blaas. (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking) Verder is agaat steen goed voor ogen. De steen stimuleert ook bloedvaten en de stofwisseling.

Chakra en (roze) Agaat

Tweede chakra

Sterrenbeeld en Agaat

Tweelingen en Schorpioen.

Stuur door

€ 100,-

3 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Spijkenisse, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 180765266