• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Handgemaakte zwaar verzilverde Lapis Lazuli oorbellen 1

Aangeboden 1 jaar, 10 maanden geleden door Jeweleusis (153x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Deze fantastische zwaar verzilverde Lapis Lazuli oorbellen 1 zijn een lust voor het oog. De Lapis Lazuli oorbellen 1 zijn handgemaakt in het tropische India. De afmetingen van deze oorbellen inclusief haakje zijn: 4.3 cm lang en 1.7 cm breed. Wilt u meer weten over de werkingen van Lapis Lazuli edelsteen? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

De geneeskrachtige en spirituele werking van Lapis Lazuli.

Lapis Lazuli is een zeer spirituele steen, omdat het spirituele kracht en vaardigheden bevorderd. De steen helpt ook bij astraal reizen en om verlichting en wijsheid te vinden. Daarnaast geeft Lapis Lazuli je innerlijke rust en vrede. Niet alleen helpt de edelsteen je eerlijk en oprecht te zijn, maar het helpt je ook met het vinden van innerlijke waarheden te vinden. Wanneer men die heeft gevonden, kan men ze accepteren. Lapis Lazuli helpt je jezelf te zijn en je eigen weg te bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest.

Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis lazuli heeft een sterke werking op de keel en het keel chakra (5e) Daardoor stimuleert het het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten. Fysiek helpt Lapis Lazuli je met keel klachten, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft jook een positieve werking op migraine. Daarnaast kan het je helpen bij slaapproblemen, duizeligheid en stress. Verder helpt de steen je immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk.

Sterrenbeeld en Lapis Lazuli

Maagd & Boogschutter

Chakra en Lapis Lazuli

Keel chakra (5e) & voorhoofd chakra(6e)

Stuur door

€ 17,50

3 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Spijkenisse, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 177024589