• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Idyllisch appartement hotel-restaurant , nabij Golf club

Aangeboden een maand geleden door Abc-immo.nl (37 x bekeken)

Omschrijving

Gelegen aan de rand van Soonwald, is dit hotel gebouwd in 1994, maar is nauwelijks gebruikt. De kamers zijn verschillend uitgevoerd en dus een individueel, aangenaam verblijf mogelijk. Ze bieden allemaal moderne gemakken.
Met passende omzettingen van de baden, zou het huis ook worden gebruikt als ouderenhuis en voor pensionering.
Het restaurant is op de begane grond en bereikbaar via een andere, aparte ingang vanaf het terras. Een bar is geïntegreerd.
Op een 1.499m² plot in de directe omgeving is een parkeerplaats, die extra parkeerplaatsen biedt. Deze accommodatie is bij de prijs inbegrepen.
Op de bovenste verdieping is een ruim, luxueus penthouse, dat uitzicht biedt over de Rheinbene naar de skyline van Frankfurt. Het balkon in het penthouse biedt ook een helder uitzicht over de uitgestrektheid van de Hunsrück
Door het lage gebruik wordt de bestaande apparatuur als nieuw beschouwd. Het pand beschikt over een lift die vanuit de begane grond zowel appartement vloeren als de penthouse berijkt. Het hotel is uitgerust met de meest moderne standaarden.
De bestaande apparatuur in het hele huis, in het hotel-restaurant , is bij de prijs inbegrepen.

Het is ook een mogelijk om het te huren dan is de NETTO huursom 3800 euro pm. De borgsom  bedraagt 11400 euro
1.530.000 € k.k
totaal 1.063 m²
etage 4. bedden 32, gasten restaurant 32, parkeer.p 20. lift,kelder, gasten terras,
12 appertementen totaal van 349 m² dit object is uitsteken onderhouden gelijk nieuw dus start klaar. De huur prijs is op aanvraag

Stuur door

€ 3.800,-

4 jaar lid van Speurders.nl
Westzaan, Noord-Holland
  Advertentienummer: 181595920