• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Tikypie's 9 in 1 baby draagzak

Aangeboden 8 dagen geleden door Tikypie (16x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

te bestellen op tikypie.com


Wil je je baby gemakkelijk kunnen dragen zonder pijn? Dan heeft u onze ergonomische babydraagzak nodig!
Het is niet alleen super gemakkelijk te gebruiken met ons easy click-systeem, het heeft ook 9 functionele manieren waarop je je baby kunt dragen.
Het maakt niet uit wat je doet, of dat nu schoonmaken, wandelen, winkelen of spelen is, er is nog nooit een gemakkelijkere manier geweest om je baby te dragen.
Ons product wordt ook aanbevolen door orthopedische artsen van over de hele wereld, omdat is aangetoond dat het de pijn van armen, buik en taille vermindert
die gebruikelijk is bij het dragen van een baby. Deze draagzak heeft een zachte spons rug en sterke riemen die de last van het gewicht dragen, zelfs voor grotere baby's tot 18 maanden en ouder.
Deze draagtas helpt de gezondheid van je baby, omdat hij de nek horizontaal houdt, wat van cruciaal belang is om een ​​baby gezond te houden en hun ontwikkeling. Het komt in 4 verschillende levendige kleuren die bij elke stijl of outfit passen. Met een eenvoudige klik op een knop kunt u uw baby eenvoudig in seconden dragen!

KENMERKEN

Aanbevolen door orthopedische artsen van over de hele wereld. Vermindert de pijn van armen, buik en taille die gebruikelijk is bij het dragen van een baby. Houdt de nek horizontaal, wat van cruciaal belang is om een ​​baby gezond te houden. Sterke zelfklevende klittenband om de drager zonder stress vast te houden Zachte spons van 3 cm om de last op uw rug te verminderen 9 in 1 functionaliteit voor meerdere doeleinden. 


 

Leeftijdscategorie: 0 tot 2+ jaar oud
Materiaal: puur 100% katoen

Stuur door

€ 49,99

8 dagen lid van Speurders.nl
Zevenbergen, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 183517598