• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Zwitsal Baby Bodylotion - 2 x 400 ml - Voordeelverpakking

Aangeboden 10 dagen geleden door Bol.com (0x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Een verzorgende en zachte bodylotion met vochtinbrengende werking. Zo blijft het huidje van je kleintje zacht en soepel.
Een baby is vaak druk bezig met de wereld om zich heen. Een droge of geïrriteerde huid kan er dan voor zorgen dat je kindje niet lekker in zijn of haar vel zit. Natuurlijk wil je dat je kleintje zorgeloos de wereld kan gaan verkennen. Het is daarom belangrijk dat je er al vroeg voor zorgt dat het kwetsbare huidje voldoende bescherming krijgt. Zwitsal Bodylotion met vochtinbrengende werking houdt de vochtbalans op peil, en helpt tegen uitdroging van de huid van je baby. Het is deze verzorgende en beschermende werking die maakt dat de producten van Zwitsal zo geschikt zijn voor je kleintje.
Bovendien zorgt de bodylotion van Zwitsal voor een heerlijk zachte en soepele huid. Ook heeft de bodylotion, net zoals alle andere producten van Zwitsal, een heerlijke geur. Daarnaast is bodylotion van Zwitsal heel fijn en handig in gebruik. Smeer je kindje in met Zwitsal Bodylotion, een leuk momentje voor jezelf en je baby. Uiteraard wordt Zwitsal Bodylotion uitvoerig dermatologisch getest en is deze pH-huidneutraal, hypoallergeen en parabenenvrij. Je weet dus zeker dat je het beste in huis haalt voor je kindje als je kiest voor één van de producten van Zwitsal. Als je kindje zou kunnen kiezen zou het kiezen voor Zwitsal!
• Houdt het huidje van je kleintje zacht en soepel
• Helpt de vochtbalans van de babyhuid op peil te houden
• Trekt snel in
• pH-huidneutraal en hypoallergeen
• Parabenenvrij
• Dermatologisch getest

Levertijd: 2 dagen Verzendkosten: € 2.99
EAN: 8710522040195

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000110064956

Stuur door

€ 13,99

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 187310346