• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Pino Commode 4 lades Wit of Taupe

Aangeboden 2 maanden geleden door De Beddenkoning (24 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving


 
Pino Commode / Ladenkast in wit of taupe
 
Een praktische en stevige commode/ladenkast, die gemaakt is van massief grenen en voorzien is van vier lades.
 
De commodekast is leverbaar in wit en taupe.
 
Commode wit nu voor € 249,00
 
Commode taupe nu voor € 259,00
 
De commode past perfect bij een van de Pino halfhoogslapers die we in ons assortiment hebben (zie elders op deze site), maar kan ook los staan of met een ander bed uit de serie Pino worden gecombineerd. Hij is van stevige kwaliteit, netjes afgewerkt en staat op vier pootjes.
 
De afmetingen zijn: 86 breed x 43 diep x 72 hoog.
 
Een groot gedeelte van de Pino-collectie hebben we opgesteld staan in onze showroom. Maakt u gerust een vrijblijvende afspraak om deze meubels met eigen ogen te komen bekijken!
 
 

 
Wij zijn een internetwinkel die alles op het gebied van slapen heeft. Wij hebben dan ook al ruim 20 jaar ervaring en hebben een mooie complete collectie voor u opgezet. Het grote voordeel is dat alles rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd vandaar dat wij ze u kunnen aanbieden voor een lagere prijs dan in de winkel.
Doordat wij bijna geen kosten hebben die een winkel wel heeft zoals een dure showroom,reclame personeel e.d. kunnen wij ver onder de winkelprijs zitten. Wij hebben dan ook geen 8 tot 10 weken levertijd maar kunnen alles zeer snel leveren als het moet al binnen 1 week dat geldt voor bijna voor het gehele assortiment.
De service en garantie staat hoog in het vaandel u krijgt dan ook altijd volledige garantie en alles wordt door ons zelf gedaan.
De bedden worden netjes bij u thuis gebracht (montage in overleg) door onze eigen mensen want bij ons blijft de klant ook nog altijd koning !!
Nieuw showroom op afspraak! bel 06-31229130
 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 249,-

1 jaar, 9 dagen lid van Speurders.nl
Veen
  Advertentienummer: 181173278