• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Kiwi olie 30ml

Aangeboden 3 maanden geleden door SoWiRo.com (33x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Kiwi olie vult iedere gewenste ruimte met een zoet, fris en fruitig aroma. De kiwi komt oorspronkelijk uit China waaruit de naam Chinese kruisbes voortkwam. Vroeger werd de kiwi gezien als tropische vrucht en nu is het toegerekend aan het alledaagse fruit. Kiwi olie kan goed gecombineerd worden met Mint of Pepermunt olie. 
 
Hoe gebruik je etherische olie?
 
Er zijn meerdere manieren hoe je kunt genieten van etherische oliën. Etherische oliën zijn heel divers te gebruiken, lees hieronder hoe.
 
Etherische olie een oliebrandertje
 
Oliebranders gebruik je om olie in te verdampen. In de oliebrander doe je 1 tot 3 druppels olie, verdund met water. Onder de olie zet je een waxinelichtje. Door de vlam van het waxinelichtje zal de etherische olie als damp door de lucht verspreiden.
 
Etherische olie een Aroma/Geur steentje
 
Aroma/geur steentje gebruik je om olie in te verdampen. In de aroma/geur steentje doe je 1 tot 3 druppels olie. Onder het steentje zit een schoteltje. Door het steentje zal de etherische olie door de lucht worden verspreid.
 
Maak een eigen spray
 
Maak zelf een spray door een plantenspray te vullen met een aantal druppels etherische olie en water. Spray hier vervolgens mee in de lucht en je hebt een lekker ruikende luchtverfrisser.
 
Massage met een dragerolie
 
Je kunt etherische oliën verdund op je huid masseren voor een geneeskrachtige werking. Gebruik altijd een dragerolie om de etherische olie mee te verdunnen. Als dragerolie kan je elke plantaardige of notenolie gebruiken Kokos, amandel of olijfolie zijn uitstekende oliedragers.
 
In bad
 
Ook in bad kan je genieten van etherische oliën. Voeg hiervoor een paar druppels van je favoriete olie toe aan je bad.
 
Een kompres
 
Veel etherische oliën kunnen je helpen met bepaalde kwalen. Hiervoor kan je een kompres aanmaken. Een kompres maken doe je door 5 tot 10 druppels water aan een bak met warm water toe te voeg. Dompel hier een washandje in, wring het uit en je hebt een kompres.
Heeft u verder nog vragen over ons product wij horen het graag van u.
 
 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 8438477583818
  • Levering: Verzenden
  • Merk: SoWiRo.com

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 10,99

1 jaar, 9 maanden lid van Speurders.nl
Culemborg
  Advertentienummer: 181449715