• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Beeld / Sculpture Didi Diaz | Lady Torso Flower

Aangeboden een maand geleden door Jules Verne Art (99x bekeken, 0x bewaard)

Omschrijving


Techniek: Handbeschilderde sculptuur van polyserin
 
23x19x20 cm.
 
Didi Diaz
 
Mijn passie voor kunst kwam nadat ik lerares op de kleuterschool wilde worden en ik ervaring opgedaan had in de Verenigde Staten. Mijn liefde voor het kunstonderwijs aan mijn jonge studentjes bracht me op deze ontwerpen. Ik tekende voor ze en deed mijn best om alles zo speels en eigenzinnig mogelijk te maken, zodat zij het leuk zouden vinden. Dit heeft me geleerd om anders naar dingen te kijken en out of the box te denken. Mijn ontwerpen geven een indruk van hoe fantasie eruit ziet vanuit het perspectief van een kind.
 
Ik ben nog meer van deze kunstvorm gaan houden, omdat het je het gevoel geeft weer jong te zijn door de speelsheid en de kinderlijke humor die erin zit. Mijn kunst is bedoeld om door zowel de allerkleinsten als de alleroudsten gewaardeerd te worden vanwege mijn kleurencombinaties en mijn voorstelling van dingen. Deze interieurdecoraties staan op zichzelf omdat ze uniek zijn en vanwege de passie achter elk ontwerp.
 
 
 
 
Over ons
Eigenaar van Jules Verne Art is Helmonder Martijn Derks (1980).
 
Derks is gepassioneerd wanneer het om mooie dingen gaat, kunst is volgens hem iets dat in elk interieur aanwezig zou moeten zijn. Hij ziet het als een eer mensen een mooi kunstwerk te mogen leveren, iets waar ze jaren van zullen genieten.
 
Voor ieder budget is er een kunstwerk te vinden in onze galerie.
 
Omdat het vaak lastig is een juist kunstwerk voor uw interieur te kopen, geven we graag advies op maat. Dat betekent dat het altijd mogelijk is het kunstwerk bij u thuis te bekijken.
 
Derks streeft een persoonlijk contact met zijn klanten en zijn kunstenaars na. Daarom is iedereen altijd van harte welkom in de galerie om nader kennis te maken. Een persoonlijke afspraak maakt hij daarom graag met u. Altijd vrijblijvend zonder enige verplichting.
 
Contact
info@julesverne-art.nl
06-47242225
0492-660808
 
Adres en openingstijden
Onze kunstwerken zijn aanwezig op verschillende locaties.
Bij elk kunstwerk staat aangegeven op welke locatie het zich bevindt.
 
KLIK OP DE LINK VOOR MEER INFORMATIE OVER DIT KUNSTWERK:
 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): Does not apply
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Didi Diaz
  • SKU (eigen artikel code): Does not apply

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 109,-

een maand lid van Speurders.nl
Helmond
  Advertentienummer: 179077100