• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Beeld / Sculpture Jacqueline Schäfer | Cactus paars/blauw

Aangeboden een maand geleden door Jules Verne Art (163x bekeken, 0x bewaard)

Omschrijving


Jacqueline Schäfer | Cactus paars/blauw
Techniek: Handgesigneerd en handbeschilderd kunsthars beeld
Afmeting: 21x12x8 cm.
Oplage: 375 stuks
 
Locatie van dit kunstwerk:
 
Meubelzaak De Donjon
 
Ekkersrijt 4001
 
5692 DB Son
 
Klik hier om de website van De Donjon te bezoeken
 
U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.
 
 
Jacqueline Schäfer (Amstelveen - 1961)
 
Jacqueline Schäfer woont en werkt in Amsterdam. Daar deed zij ook in 1989 eindexamen aan de Gerrit Rietveld Academie.Tot dat moment was het schilderen toch vooral iets wat zij voor zichzelf deed en slechts met weinig anderen deelde. Een expressiemiddel. Toen ze ontdekte dat het ook een communicatiemiddel was, gaf het schilderen voor haar een extra dimensie. Tijdens haar studie ging ze op zoek naar een vormentaal die bij haar paste. Ze vond haar eigen stijl en ontwikkelde die door de jaren heen. Door het spel van duidelijke vormen, heldere kleuren en sterk gedefinieerde, zwarte contouren onderverdeeld in harmonieuze kleurvakken is haar werk nu zeer herkenbaar.

 
Jacqueline Schäfer heeft gekozen voor het figuratieve, maar niet realistische beeld. Ze creëert een wereld waarin de vormen van haar figuren herkenbaar en zeer eigen zijn.
 
De thema’s van haar schilderijen variëren van vrolijke, vreemde fantasie vogels, statische en ingetogen stillevens tot vrouwelijke naakten. Die laatsten verbeelden vooral haar eigen gevoelens en stemmingen en zijn in die zin dan ook bijna zelf portretten te noemen.
 
Sinds 2004 maakt Jacqueline Schäfer ook beeldjes van onder andere de vreemde vogels een uitdaging die ze naast het schilderen verder ontwikkeld. Uit al haar werk spreekt duidelijk Schäfers heldere en positieve liefde voor het leven in een complexe moderne maatschappij.
Vreemde Vogels
De Vreemde Vogel is geïnspireerd op de kleine schilderijen van Jacqueline Schäfer waar zij een object van heeft gemaakt. Dit model kreeg destijds zoveel positieve reacties dat de eerste Vreemde Vogel serie was geboren. Inmiddels zijn er diversen series uitgebracht in verschillende vormen, kleuren en maten. De Vreemde Vogels van Jacqueline Schäfer worden vervaardigd uit hoogwaardig kunsthars en zijn uitgebracht in een gelimiteerde oplage. Alle Vreemde Vogels zijn met de hand geschilderd en gesigneerd. De objecten zijn voorzien van een trendy zwarte verpakking en zijn ideaal als geschenk.
 
 
Over ons
Eigenaar van Jules Verne Art is Helmonder Martijn Derks (1980).
 
Derks is gepassioneerd wanneer het om mooie dingen gaat, kunst is volgens hem iets dat in elk interieur aanwezig zou moeten zijn. Hij ziet het als een eer mensen een mooi kunstwerk te mogen leveren, iets waar ze jaren van zullen genieten.
 
Voor ieder budget is er een kunstwerk te vinden in onze galerie.
 
Omdat het vaak lastig is een juist kunstwerk voor uw interieur te kopen, geven we graag advies op maat. Dat betekent dat het altijd mogelijk is het kunstwerk bij u thuis te bekijken.
 
Derks streeft een persoonlijk contact met zijn klanten en zijn kunstenaars na. Daarom is iedereen altijd van harte welkom in de galerie om nader kennis te maken. Een persoonlijke afspraak maakt hij daarom graag met u. Altijd vrijblijvend zonder enige verplichting.
 
Contact
info@julesverne-art.nl
06-47242225
0492-660808
 
Adres en openingstijden
Onze kunstwerken zijn aanwezig op verschillende locaties.
Bij elk kunstwerk staat aangegeven op welke locatie het zich bevindt.
 
KLIK OP DE LINK VOOR MEER INFORMATIE OVER DIT KUNSTWERK:
 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): Does not apply
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Jacqueline Schäfer
  • SKU (eigen artikel code): Does not apply

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 85,-

4 maanden lid van Speurders.nl
Helmond
  Advertentienummer: 176569766